
Χειρουργήθηκε στο Χιούστον ο Γιάο Μινγκ
Σε χειρουργική επέμβαση στο αριστερό του πόδι υποβλήθηκε την Δευτέρα ο Γιάο Μινγκ. Ο χρόνος αποθεραπείας του ΚΙνέζου σέντερ θα κυμανθεί περίπου στους 4 μήνες, ενώ δεν αποκλείστηκε το ενδεχόμενο να προλάβει τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στην πατρίδα του.
26
Σε χειρουργική επέμβαση στο αριστερό του πόδι υποβλήθηκε την Δευτέρα ο Γιάο Μινγκ. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο σέντερ των Ρόκετς χειρουργήθηκε στο Χιούστον από τον γιατρό της ομάδας, Τομ Κλάντον.
Ο Κλάντον υποστήριξε, ότι ο χρόνος αποθεραπείας του Γιάο Μινγκ θα κυμανθεί περίπου στους 4 μήνες και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο άσος των Ρόκετς να προλάβει τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στην πατρίδα του (Κίνα) τον ερχόμενο Αύγουστο.
«Ο Γιάο είναι άνετος και αναρρώνει καλά έπειτα από την επέμβαση», τόνισε μετά το τέλος της επέμβασης ο γιατρός των Ρόκετς Τομ Κλάντον, ο οποίος πρόσθεσε: «Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την αποθεραπεία του και θα ξεκινήσουμε μία εντατική αποκατάσταση, από τη στιγμή που θα είναι σωματικά έτοιμος».
Από την πλευρά του, ο Γιάο, ο οποίος αποτελεί το μεγάλο αστέρι την εθνικής ομάδας μπάσκετ της Κίνας και πιθανότατα θα είναι ο τελευταίος λαμπαδηδρόμος στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων τον Αύγουστο, τόνισε μετά την επέμβαση: «Είμαι πολύ ανακουφισμένος που όλα πήγαν καλά με την επέμβασή μου. Ανυπομονώ να γίνω καλά και να αρχίσω την αποκατάστασή μου όσο πιο σύντομα θα πουν οι γιατροί ότι θα μπορώ.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Μεξικό: Δολοφονείται δήμαρχος λίγους μήνες αφού επέζησε σε προηγούμενη απόπειρα
- Εβρος: Σφοδρή χαλαζόπτωση και ισχυροί άνεμοι έπληξαν χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών
- Η Βουλή των ΗΠΑ εγκρίνει στρατιωτικές δαπάνες άνευ προηγουμένου 1,150 τρισ. δολαρίων για το 2027
- Βραζιλία: Η κυβέρνηση δεν θα «κάτσει να κλάψει», δηλώνει ο Λούλα για τους επιπλέον δασμούς του Τραμπ
- Το Ιράν ανακοίνωσε πως «χτυπήθηκε» δεξαμενόπλοιο στην περιοχή του Ορμούζ
- Αρκούδα στο Νέο Μεξικό παγιδεύτηκε σε στύλο ηλεκτρισμού – Οι υπεύθυνοι δεν έκοψαν την παροχή έγκαιρα


