
Χωρίς Ματσιγιάουσκας και στο Ισραήλ ο Ολυμπιακός
Σε ρυθμούς... Μακάμπι κινείται από τη Δευτέρα ο Ολυμπιακός, δίχως όμως να απουσιάζουν τα προβλήματα. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν έχει στη διάθεσή του τον Αρβιντας Ματσιγιάουσκας για τη σπουδαία αναμέτρηση της Πέμπτης. Αντιθέτως ο Γιάννης Μπουρούσης ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα.
89
Σε ρυθμούς… Μακάμπι κινείται από τη Δευτέρα ο Ολυμπιακός, δίχως όμως να απουσιάζουν τα προβλήματα. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν έχει στη διάθεσή του τον Αρβιντας Ματσιγιάουσκας για τη σπουδαία αναμέτρηση της Πέμπτης, η οποία θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και το μέλλον των «ερυθρόλευκων» στη διοργάνωση.
Ο Λιθουανός παραμένει εκτός προπονήσεων, αντιθέτως ο Γιάννης Μπουρούσης, που προέρχεται από τραυματισμό στη μέση, ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα.
Στην προπόνηση της Δευτέρας ο Γιαννάκης προσπάθησε να προετοιμάσει τους παίκτες του για το κλίμα που θα αντιμετωπίσουν στο Ισραήλ, τονίζοντας πως η ατμόσφαιρα στο Γιαντ Ελιάου είναι «καυτή».
Παράλληλα, τους εξήγησε πως ο ρυθμός θα κρίνει την αναμέτρηση και δούλεψε εντατικά σε αυτόν τον τομέα, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στις προπονήσεις που ακολουθούν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Στον εισαγγελέα ο 28χρονος δράστης – Τραυματισμένος στο χέρι, από τη μανία των χτυπημάτων
- Ζινεντίν Ζιντάν: Η Γαλλία γυρίζει σελίδα
- Δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βύρωνα
- ΕΛΑΣ: Να απομακρύνει τον Γεωργιάδη από το υπουργείο ο Μητσοτάκης – Το σκάνδαλο Novartis δεν μπαίνει στο συρτάρι
- Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προχωρά το νέο σχολικό συγκρότημα της Σπάρτης
- Εξασφαλίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η επιχορήγηση για τη μίσθωση μονάδας αφαλάτωσης στη Λήμνο


