89

Σε ρυθμούς… Μακάμπι κινείται από τη Δευτέρα ο Ολυμπιακός, δίχως όμως να απουσιάζουν τα προβλήματα. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν έχει στη διάθεσή του τον Αρβιντας Ματσιγιάουσκας για τη σπουδαία αναμέτρηση της Πέμπτης, η οποία θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και το μέλλον των «ερυθρόλευκων» στη διοργάνωση.

Ο Λιθουανός παραμένει εκτός προπονήσεων, αντιθέτως ο Γιάννης Μπουρούσης, που προέρχεται από τραυματισμό στη μέση, ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα.

Στην προπόνηση της Δευτέρας ο Γιαννάκης προσπάθησε να προετοιμάσει τους παίκτες του για το κλίμα που θα αντιμετωπίσουν στο Ισραήλ, τονίζοντας πως η ατμόσφαιρα στο Γιαντ Ελιάου είναι «καυτή».

Παράλληλα, τους εξήγησε πως ο ρυθμός θα κρίνει την αναμέτρηση και δούλεψε εντατικά σε αυτόν τον τομέα, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στις προπονήσεις που ακολουθούν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr