
Πασχαλίδης και Τριγκώνης βρίσκονται στην 16η θέση του Παγκοσμίου Tornado
Στη 16η θέση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Tornado, που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Τακαπούνα της Νέας Ζηλανδίας, βρίσκονται οι Πασχαλίδης-Τριγκώνης μετά τις δύο πρώτες ιστιοδρομίες με 30 βαθμούς.
66
Στη 16η θέση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Tornado, που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Τακαπούνα της Νέας Ζηλανδίας, βρίσκονται οι Πασχαλίδης-Τριγκώνης μετά τις δύο πρώτες ιστιοδρομίες.
Μέχρι τώρα έχουν γίνει δύο ιστιοδρομίες με τη συμμετοχή 51 σκαφών. Στην πρώτη οι Έλληνες ιστιοπλόοι πήγαν πολύ καλά και τερμάτισαν 6οι, όμως στη δεύτερη κούρσα ήταν 24οι. Έτσι, με 30 βαθμούς βρίσκονται στην 16η θέση της γενικής βαθμολογίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Χρυσάφι» από τη FIFA στην Ισπανία – Πόσα χρήματα θα πάρει η «φούρια ρόχα» με την κατάκτηση του Μουντιάλ
- Αυτά μόνο η Ισπανία: Back to back πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου για δεύτερη φορά στην ιστορία της
- Το δεύτερο Παγκόσμιο της Ισπανίας – Η χρυσή βίβλος των νικητών του Μουντιάλ
- Μουντιάλ 2026: Ξέφρενο πανηγύρι στην Ισπανία για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Ουγγαρία: Ο πρωθυπουργός Μαγιάρ προτείνει τη σκακίστρια Πόλγκαρ για πρόεδρο της χώρας
- Θρύλος των Μουντιάλ ο Εμπαπέ: Πρώτος σκόρερ όλων των εποχών και μοναδικός με δύο «Χρυσά Παπούτσια»

