
Δεν αλλάζει το ασφαλιστικό καθεστώς των εργαζομένων στο Δημόσιο, λέει ο Θ.Ρουσόπουλος
«Δεν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης να μεταβάλλει το ασφαλιστικό των δημοσίων υπαλλήλων» δήλωσε την Τρίτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ.Ρουσόπουλος, διαψεύδοντας τις φήμες για τον «δεύτερο γύρο» της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης.
27
«Δεν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης να μεταβάλλει το ασφαλιστικό των δημοσίων υπαλλήλων» δήλωσε την Τρίτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ.Ρουσόπουλος, διαψεύδοντας τις φήμες για τον «δεύτερο γύρο» της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης.
Συγκεκριμένα, κληθείς να αποσαφηνίσει τα όσα είπε σε χθεσινή δήλωσή του για δεύτερη φάση ασφαλιστικού, ο κ. Ρουσόπουλος αφού σημείωσε πως όντως η συγκεκριμένη απάντησή του ήταν ασαφής, είπε ότι δεν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης να μεταβάλλει το ασφαλιστικό των δημοσίων υπαλλήλων και πως αυτό που θα γίνει είναι διάλογος για το νέο μισθολόγιο.
«Η δεύτερη φάση αναφέρεται στο διάλογο για το νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων. Δεν μιλάμε για άλλο ασφαλιστικό. Το ασφαλιστικό είναι αυτό που θα κατατεθεί» απάντησε σε άλλη παρεμφερή ερώτηση, ερωτηθείς δε για το συνταξιοδοτικό των βουλευτών είπε ότι ισχύει η δέσμευση και θα περιληφθεί στο νομοσχέδιο και θέση που θα αφορά στους βουλευτές.
Για δε τα βαρέα και ανθυγιεινά, ανέφερε ότι χρειάζεται εκτελεστική πράξη του νόμου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πάνω από πέντε χιλιάδες εκτοπισμένοι στην Αϊτή εξαιτίας συγκρούσεων μεταξύ συμμοριών
- Έρευνα: Ποια είναι η σχέση ανάμεσα στην κίνηση και την ψυχική υγεία;
- Ελλιπής ο εμβολιασμός ενηλίκων – Αγνοούν τους κινδύνους και την ανάγκη εμβολιασμού οι Έλληνες
- Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας – Πού θα έχει βροχές και καταιγίδες
- Γιατί μια μούμια να κρύβει μέσα της απόσπασμα της «Ιλιάδας»;
- Αυτή είναι η μια λέξη που μας καταπιέζει


