Χάουαρντ και Καπόνο νικητές στον διαγωνισμό καρφωμάτων και τριπόντων
Ο Ντουάιτ Χάουαρντ των Ορλάντο Μάτζικ και ο Τζέισον Καπόνο των Τορόντο Ράπτορς ήταν οι νικητές, στους διαγωνισμούς καρφωμάτων και τριπόντων αντίστοιχα, φετινό All Star Game που διεξάγεται στη Νέα Ορλεάνη.
Ο Ντουάιτ Χάουαρντ των Ορλάντο Μάτζικ και ο Τζέισον Καπόνο των Τορόντο Ράπτορς ήταν οι νικητές, στους διαγωνισμούς καρφωμάτων και τριπόντων αντίστοιχα, φετινό All Star Game που διεξάγεται στη Νέα Ορλεάνη.
Φορώντας τη στολή του σούπερμαν, ο Χάουαρντ αναμετρήθηκε στον τελικό με τον περυσινό νικητή του διαγωνισμού, Τζέραλντ Γκριν. Τελικά, ο άσος των Μάτζικ επικράτησε του αντιπάλου του με ένα κάρφωμα στο οποίο το άλμα έγινε ελάχιστα μέσα από τη γραμμή του φάουλ.
Στα τρίποντα, ο Καπόνο κέρδισε τον διαγωνισμό για δεύτερη συνεχή χρονιά. Συγκεντρώνοντας 25 βαθμούς στον τελευταίο γύρο, ο παίκτης των Ράπτορς ισοφάρισε το ρεκόρ που κρατούσε εδώ και 22 χρόνια ο Χότζες! Στον τελικό, ο Καπόνο αναμετρήθηκε με τους Ντάνιελ Γκίμπσον των Καβαλίερς και Ντιρκ Νοβίτσκι των Μάβερικς, που είχε αντικαταστήσει τον Κόμπι Μπράιαντ (τραυματίας).
Στον διαγωνισμό δεξιοτήτων νικητής ήταν ο Ντερόν Ουίλιαμς, ενώ η ομάδα των Τιμ Ντάνκαν, Ντέιβιντ Ρόμπινσον και της Μπέκι Χάμον, επικράτησε στον διαγωνισμό «Shooting Stars». Τα ξημερώματα της Δευτέρας το κύριο μενού του εορταστικού τριημέρου με τη διεξαγωγή του αγώνα Ανατολής-Δύσης.
Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να σηκώσει το FIBA Europe Cup και πάει στη χώρα των Βάσκων για να υπερασπιστεί το +6 της Πυλαίας, στον επαναληπτικό τελικό (21:00).
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν για τέταρτη φορά τους Μπλέιζερς και πέρασαν στους ημιτελικούς της Δυτικής Περιφέρειας του NBA, την ώρα που οι Σίξερς νίκησαν τους Σέλτικς στη Βοστώνη και μείωσαν σε 3-2.