Χωρίς τον Μπαρτζώκα η Ολύμπια παίζει για την πρόκριση, αγγαρεία κάνει ο ΠΑΟΚ
Στην Κροατία βρίσκεται η αποστολή της Ολύμπιας Λάρισας, η οποία την Τρίτη (19:00) αντιμετωπίζει την ΚΚ Ζάγκρεμπ, στο πλαίσιο της έκτης και τελευταίας αγωνιστικής του Eurocup της FIBA. Η Ολύμπια για να προκριθεί θέλει οπωσδήποτε να νικήσει, ωστόσο θα παίξει χωρίς τον προπονητή της Γιώργο Μπαρτζώκα. Ο ΠΑΟΚ κάνει... αγγαρεία στην Σαμάρα της Ρωσίας.
Στην Κροατία βρίσκεται η αποστολή της Ολύμπιας Λάρισας, η οποία την Τρίτη (19:00) αντιμετωπίζει την ΚΚ Ζάγκρεμπ, στο πλαίσιο της έκτης και τελευταίας αγωνιστικής του Eurocup της FIBA. Η Ολύμπια για να προκριθεί θέλει οπωσδήποτε να νικήσει, ωστόσο, οι παίκτες δεν θα έχουν στο πλευρό τους, τον προπονητή τους Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος λόγω ασθένειας έμεινε στη Λάρισα.
Ο προπονητής της Θεσσαλικής ομάδας ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα από ίωση και κρίθηκε σκόπιμο να παραμείνει κλινήρης, καθώς ο οργανισμός του έχει καταπονηθεί. Την ομάδα θα κατευθύνουν οι δυο συνεργάτες του Βαγγέλης Κουτσοκέρας και Χρήστος Παππάς από τον πάγκο, ενώ όλοι οι παίκτες είναι …ετοιμοπόλεμοι.
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα» επισήμανε ο Κόρει Μπέλσερ.
ΟΠΑΟΚ κάνει… αγγαρεία στην μακρινή Σαμάρα της Ρωσίας, αφού έχει ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Το μ ατς θα αρχίσειστις 17:00.
Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής και τελευταίας στη φάση των «16» του EuroCup
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Ματίας Λεσόρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια, χάρη στην οποία ο Παναθηναϊκός πήρε το πλεονέκτημα έδρας από τους Ισπανούς
Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου… τερμάτισαν την πίστα του ποδοσφαίρου! Ανεπανάληπτη παράσταση, διαφήμιση του ποδοσφαίρου με 9 γκολ (!) και μια ρεβάνς που ήδη αναμένουμε με λαχτάρα για να μάθουμε τον φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και να «χορτάσουμε» ξανά… αστεράτο ποδόσφαιρο.