
Η Αντιτρομοκρατική ανέλαβε την έρευνα για την επίθεση στο ΑΤ Πεύκης
Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ανέλαβε τις έρευνες μετά την επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα της Πεύκης. Την επίθεση καταδίκασε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αν.Δημοσχάκης, ο οποίος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Τα Τμήματα δεν είναι φρούρια ούτε πολεμίστρες».
30
Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ανέλαβε τις έρευνες μετά την επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα της Πεύκης. Την επίθεση καταδίκασε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αν.Δημοσχάκης, ο οποίος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Τα Τμήματα δεν είναι φρούρια ούτε πολεμίστρες».
Ο ίδιος έκανε λόγο για έγκλημα που στρέφεται κατά τη τοπικής κοινωνίας και κατά των πολιτών.
Παράλληλα, δήλωσε βέβαιος ότι οι πολίτες συνεχίζουν να στηρίζουν την Αστυνομία, η οποία -εξήγησε- σε μία δύσκολη περίοδο «κάνει φιλότιμη προσπάθεια και ουσιαστικό αγώνα από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και από την Κέρκυρα μέχρι το Καστελόριζο».
Από την επίθεση προκλήθηκαν ζημιές σε τέσσερα οχήματα της Αστυνομίας και σε μία μοτοσικλέτα ιδιώτη, που ήταν σταθμευμένα στο δρόμο.
Το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε επίσης ότι διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί τυχόν πλημμελής εκτέλεση καθηκόντων αστυνομικών, όσον αφορά τη φρούρηση του Τμήματος και τη φύλαξη των υπηρεσιακών οχημάτων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αθηνά Οικονομάκου: Η πρόβα νυφικού σε διάσημο οίκο μόδας
- Κεφαλονιά: Το έγγραφο των εργαζομένων του νοσοκομείου στις καταγγελίες για τα ΤΕΠ μετά τον θάνατο της 19χρονης
- Ο Ολυμπιακός θυμήθηκε την επική πρόκριση επί της Φενέρ και τις επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι (pic, vid)
- Παραιτήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης – Κατηγορεί την αντιπολίτευση για «λάσπη και συκοφαντία»
- Το πρόγραμμα των play offs της Euroleague: Οι ημερομηνίες του Ολυμπιακού και πότε παίζει ο Παναθηναϊκός εφόσον προκριθεί
- Ο Τομ Κρουζ αγνώριστος με γκρίζα μαλλιά και κοιλιά σε βίντεο από την ταινία «Digger» του Ινιάριτου
