Μείωση 84% στα κέρδη της Motorola στο δ΄τρίμηνο του 2007
Μείωση 84% σημείωσαν τα κέρδη της Motorola στο τέταρτο τρίμηνο του 2007, καθώς πολλοί πελάτες της στράφηκαν σε άλλες εταιρείες, όπως η Apple και η Samsung Electronics. Οι πωλήσεις ήταν μειωμένες κατά 18%.
Μείωση 84% σημείωσαν τα κέρδη της Motorola στο τέταρτο τρίμηνο του 2007, καθώς πολλοί πελάτες της στράφηκαν σε άλλες εταιρείες, όπως η Apple και η Samsung Electronics.
Τα καθαρά κέρδη της μεγαλύτερης αμερικανικής κατασκευάστριας εταιρείας κινητών τηλεφώνων υποχώρησαν στα 100 εκατ. δολάρια ή 4 σεντς ανά μετοχή, έναντι 623 εκατ. δολαρίων ή 25 σεντς/μετοχή το αντίστοιχο διάστημα του 2006.
Τα έσοδα υποχώρησαν κατά 18% στα 9,65 δισ. δολάρια.
Εξαιρουμένων των επιβαρύνσεων από τις περικοπές εργατικού δυναμικού, στις οποίες προέβη η εταιρεία, τα κέρδη ξεπέρασαν τις προβλέψεις των αναλυτών, διαμορφούμενα στα 14 σεντς ανά μετοχή.
Οι πωλήσεις κινητών τηλεφώνων «βυθίστηκαν» το ίδιο διάστημα κατά 38%, καθώς οι νέες συσκευές, συμπεριλαμβανομένου του Razr 2, δεν κατάφεραν να κερδίσουν την προτίμηση των καταναλωτών, οι οποίοι στράφηκαν προς το iPhone της Apple και το Sync της Samsung.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.