
Υποψήφιος καλύτερος ξένος για τρίτη σερί χρονιά ο Παπαλουκάς
Ο... συλλέκτης τίτλων, Θοδωρής Παπαλουκάς είναι υποψήφιος για τον τίτλο του καλύτερου ξένου παίκτη για το 2007 στο πρωτάθλημα Ρωσίας, που αν τελικά καταλήξει στα χέρια του - στην τελετή της 3ης Φεβρουαρίου - θα τον κερδίσει για τρίτη διαδοχική χρονιά!
66
Ο… συλλέκτης τίτλων, Θοδωρής Παπαλουκάς είναι υποψήφιος για τον τίτλο του καλύτερου ξένου παίκτη για το 2007 στο πρωτάθλημα Ρωσίας, που αν τελικά καταλήξει στα χέρια του – στην τελετή της 3ης Φεβρουαρίου – θα τον κερδίσει για τρίτη διαδοχική χρονιά!
Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι μεταξύ των υποψηφίων, ενώ αντίπαλοί του θα είναι και οι συμπαίκτες του Ματίας Σμόντις και Τράγιαν Λάνγκντον.
Όσο για τους παίκτες που διεκδικούν τον τίτλο του καλύτερου Ρώσου παίκτη για το 2007, αυτοί είναι οι Τζέι Αρ Χόλντεν, Αντρέι Κιριλένκο και Βίκτορ Κριάπα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Κικίλιας βράβευσε τη ναυαγοσώστρια Σοφία Κασπίρη – Το υψηλό αίσθημα ευθύνες που επέδειξε στη θάλασσα
- LIVE: Πάκσι – Παναθηναϊκός
- Εσωτερικός τουρισμός: Σε συγγενείς, φίλους ή στο χωριό οι 7 στις 10 διανυκτερεύσεις
- Περιστέρης: Πώς κρατήσαμε ζωντανό το έργο του Ε65 – Στην κυκλοφορία από την Παρασκευή
- ΣΥΡΙΖΑ: Από τη «θολούρα» στην «εκλογική ετοιμότητα» – Οι αποφάσεις που πάρθηκαν στην Πολιτική Γραμματεία
- Ντιναμό Κιέβου – ΠΑΟΚ: Προηγήθηκαν οι Ουκρανοί, ισοφάρισε ο Κωνσταντέλιας για τον «δικέφαλο» (vids)



