
Ύστερα από δύο παρατάσεις κέρδισαν οι Τορόντο Ράπτορς
Με πρωταγωνιστή τον Κρις Μπος που σημείωσε 38 πόντους, οι Τορόντο Ράπτορς νίκησαν μετά από δύο παρατάσεις τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς με 116-109. οι Νικς της Νέας Υόρκης, επικράτησαν 89-65 των Ντιτρόιτ Πίστονς
26
Με πρωταγωνιστή τον Κρις Μπος που σημείωσε 38 πόντους, οι Τορόντο Ράπτορς νίκησαν μετά από δύο παρατάσεις τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς με 116-109.
Πολύ καλή απόδοση για τους νικητές, είχαν ακόμη, οι Πάρκερ και καλντερόν, που πέτυχαν 25 και 22 πόντους, αντίστοιχα, ενώ από την ομάδα του Πόρτλαντ, ξεχώρισε ο Μπράντον Ρόι με 33 πόντους και 10 ριμπάουντ.
Ακόμη, με «όπλο» την άριστη αμυντική λειτουργία και κορυφαίο τον Ζατς Ράντολφ που πέτυχε 25 πόντους, οι Νικς της Νέας Υόρκης, επικράτησαν 89-65 των Ντιτρόιτ Πίστονς, ενώ με πρωταγωνιστή τον Τζόε Τζόνσον που σημείωσε 37 πόντους, οι Ατλάντα Χοκς νίκησαν 105-84 τους Σικάγο Μπουλς.
Τέλος, ο Κρις Πολ, με 19 πόντους και 11 ασίστ και ο Ντέιβιντ Ουέστ με 26 πόντους και 12 ριμπάουντ, οδήγησαν τους Χόρνετς της Νέας Ορλεάνης σε μία σημαντική νίκη επί των Χιούστον Ρόκετς με 87-82. Κορυφαίος για τους ηττημένους ήταν ο Κινέζος, Γιάο Μινγκ με 30 πόντους και 16 ριμπάουντ.
Τα αποτελέσματα:
Τορόντο-Πόρτλαντ 116-109 (2 παρ)
Ατλάντα-Σικάγο 105-84
Χιούστον-Νέα Ορλεάνη 82-87
Νέα Υόρκη-Ντιτρόιτ 89-65
Γκόλντεν Στέιτ-Ιντιάνα 106-101
ΛΑ Λέικερς-Μέμφις 100-99
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Καταιγίδα και κεραυνοί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
- LIVE: Αντβέρπ – Ολυμπιακός
- Ολυμπιακός: Η 11άδα του για τη φιλική αναμέτρηση με την Αντβέρπ
- Οι ιδιοκτήτες του πλοίου που είδαμε στην «Οδύσσεια» δήλωσαν ότι δεν τους πλήρωσαν τις ζημιές
- Χούθι: Το στενό Μπαμπ αλ-Μαντέμπ είναι ανοιχτό – Ο ναυτικός αποκλεισμός αφορά μόνο τη Σαουδική Αραβία
- Παρέδες: «Ο Μέσι έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με την Αργεντινή» (vid)
