
Διακρατική συμφωνία για την αναγνώριση των κυπριακών πτυχίων
Διακρατική συμφωνία για την αλληλοαναγνώριση των πτυχίων μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, καθώς και για άλλα θέματα Παιδείας, υπογράφουν τη Δευτέρα στην Αθήνα ο υπουργός Παιδείας και ο Κύπριος ομόλογός του.
36
Διακρατική συμφωνία για την αλληλοαναγνώριση των πτυχίων μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, καθώς και για άλλα θέματα Παιδείας, υπογράφουν τη Δευτέρα ο υπουργός Παιδείας και ο Κύπριος ομόλογός του.
Ο Ακης Κλεάνθους και ο Ευριπίδης Στυλιανίσης θα συζητήσουν μεταξύ άλλων το θέμα των εισαγωγικών εξετάσεων και τον τρόπος κατανομής των θέσεων των Κυπρίων και των Ελλήνων φοιτητών πανεπιστήμια των δύο χωρών.
Όπως δήλωσε ο κ. Κλεάνθους, στόχος είναι να επιλυθούν τα προβλήματα στον τρόπο κατανομής και την ύπαρξη δεύτερης και τρίτης κατανομής.
Ο υπουργός Παιδείας της Κύπρου φτάνει στην Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής, οπότε θα παραστεί σε εκδήλωση για τη βράβευση Κυπρίων φοιτητών που αρίστευσαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πέθανε η Γαλλίδα ηθοποιός Ναταλί Μπαγιέ σε ηλικία 77 χρόνων
- Το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είναι μια από τις 10 πιο «καυτές» έδρες στην Ευρώπη
- Κεφαλονιά: Στον Κορυδαλλό οδηγούνται οι τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο της 19χρονης – Το κρίσιμο μισάωρο
- Από τα social media στην ηρεμία: Οι κρυμμένοι αγροτικοί προορισμοί που επιλέγει η Gen Z στην Ευρώπη
- Τουρκία: «Ζω γιατί η σφαίρα χτύπησε φίλη μου που ήταν μπροστά» – Νωπός ο εφιάλτης από την επίθεση σε σχολείο
- Μάρω Κοντού: Ποια σταρ του σινεμά έθεσε βέτο στη Φίνος Φιλμ
