
Στην εξαγορά της Countrywide έναντι 4 δισ. δολαρίων προχωρά η Bank of America
Στην εξαγορά της μεγαλύτερης αμερικανικής εταιρείας στεγαστικών δανείων, Countrywide Financial, η οποία αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι προχωρά η Bank of America, έναντι 4 δισ. δολαρίων.
27
Στην εξαγορά της μεγαλύτερης αμερικανικής εταιρείας στεγαστικών δανείων, Countrywide Financial, η οποία αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι προχωρά η Bank of America, έναντι 4 δισ. δολαρίων σε μετοχές.
Οι μετοχές της Countrywide σημείωσαν άνοδο 51,4% την Πέμπτη, ανακάμπτοντας από τις απώλειες που σημείωσαν τις δύο προηγούμενες ημέρες, όταν οι επενδυτές πίστεψαν ότι η εταιρεία θα χρεοκοπήσει.
Παρά την άνοδο των μετοχών της Countrywide, η χρηματιστηριακή της αξία είναι μόλις 4,8 δισ. δολάρια, έναντι 27 δισ. δολαρίωντον Φεβρουάριο του 2007.
Η Countrywide θα δώσει στην Bank of America περίπου 9 εκατ. δανειολήπτες, καθώς και προμήθειες από την εξυπηρέτηση στεγαστικών δανείων ύψους 1,5 τρισ. δολαρίων.
Οι μέτοχοι της Countrywide θα λάβουν 0,1822 μετοχές της Bank of America για κάθε μετοχή που έχουν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- H ηχορύπανση ίσως συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο Πάρκινσον
- Unai: Το βασκικό όνομα που σημαίνει «φύλακας του κοπαδιού»
- Ακρόπολη: Πώς έγινε η επίθεση με μαχαίρι σε Ελληνοαμερικανούς τουρίστες – «Πήγε να σφάξει τη γυναίκα»
- Η Τζούλιετ Λιούις έχει παράπονο από την ταινία «Το Ακρωτήρι του Φόβου» του 1991 – Ήταν μόλις 17 ετών
- ΕΛΑΣ: Πολιτικός εμπαιγμός Μητσοτάκη στο ΟΑΚΑ – Με επικοινωνιακά τεχνάσματα δεν κρύβονται τα ερείπια της εγκατάλειψης
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός 76χρονος που κολυμπούσε στην Επανομή
