
Προσωρινή διοίκηση στην ΚΑΕ ΑΕΚ με πρόεδρο τον Μπάμπη Καραμανλή
Στις 30 Ιανουαρίου, όταν και θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση, θα κριθεί το διοικητικό μέλλον της ΚΑΕ ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Δρόσος δεν έκανε πράξη την απειλή περί αποχώρησης κατά τη 10η Ιανουαρίου και πλέον συστάθηκε προσωρινή διοίκηση με πρόεδρος τον Μπάμπη Καραμανλή.
66
Στις 30 Ιανουαρίου, όταν και θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση, θα κριθεί το διοικητικό μέλλον της ΚΑΕ ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Δρόσος, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό και περιμένει να μελετήσει τη νέα πρόταση που θα του κατατεθεί από τους νομικούς συμβούλους των δύο πλευρών (Δρόσου-Δ. Φιλίππου), δεν έκανε πράξη την απειλή περί αποχώρησης κατά τη 10η Ιανουαρίου και πλέον συστάθηκε προσωρινή διοίκηση.
Πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης ορίστηκε ο Μπάμπης Καραμανλής, ενώ το διοικητικό συμβούλιο θα απαρτίζεται από τους Λία Μάντη-Διαμαντοπούλου, Πέτρο-Παύλο Βεργίτση, που θα εκπροσωπούν την πλευρά του Δημήτρη Δρόσου, τον Σωκράτη Λαμπρόπουλο από την πλευρά του Γιάννη Φιλίππου και τον Ανδρέα Ανατολιωτάκη από την πλευρά της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.
Στην περίπτωση, πάντως, που Δρόσος και Φιλίππου δεν βρουν κοινή γραμμή πλεύσης, τότε ο Γιάννης Φιλίππου θα κληθεί να ορίσει νέα διοίκηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Περιφερειάρχης ζητάει να ενισχυθούν τα περιφερειακά επιχειρησιακά προγράμματα
- Οι διαιτητές των Game 2 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού
- Τσουκαλάς: Το Ταμείο Ανάκαμψης κατευθύνθηκε σε λίγους – Πολιτική αλλαγή για να ανασάνουν οι πολλοί και όχι οι κολλητοί
- HELLO! Fashion: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Κρήτη: Σταθερά κρίσιμη η κατάσταση του 4χρονου και του 6χρονου που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ
- Η Σάνον Ελίζαμπεθ έβγαλε με το «καλημέρα» 1 εκατ. δολάρια στο OnlyFans


