
Εξηγήσεις για την μη ιατροφαρμακευτική κάλυψη των παιχτών της Α2 ζητά ο ΠΣΑΚ
Το ασφαλιστικό βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας τους τελευταίους μήνες και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών με ανακοίνωσή του καταγγέλλει ότι η εταιρεία που είχε αναλάβει να καλύψει ιατροφαρμακευτικά τους αθλητές της Α2, διέκοψε την παροχή των υπηρεσιών της.
89
Το ασφαλιστικό βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας τους τελευταίους μήνες και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών με ανακοίνωσή του καταγγέλλει ότι η εταιρεία που είχε αναλάβει να καλύψει ιατροφαρμακευτικά τους αθλητές της Α2, διέκοψε την παροχή των υπηρεσιών της.
Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ αναφέρει: «Για όσους δεν γνωρίζουν εδώ και κάποιες ημέρες η εταιρεία που είχε αναλάβει να καλύψει ιατροφαρμακευτικά τους αθλητές της Α2, διέκοψε την παροχή των υπηρεσιών της, καθώς δεν έχει εισπράξει τα χρήματα που απαιτούνται για να καλυφθούν τα ασφάλιστρα.
Αν και η έναρξη της συνεργασίας και η κάλυψη των παικτών τέθηκε σε ισχύ στις 24/8 του 2007. Ο τότε υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός είχε αναγγείλει πως αναλαμβάνει την κάλυψη της δαπάνης έπειτα από συνάντηση που είχε με εκπροσώπους του ΠΣΑΚ και της ΕΟΚ. Ζητάμε μια απάντηση τώρα.
Μάλλον απαιτούμε μια εξήγηση τώρα. Οι αθλητές μέλη μας είναι ανασφάλιστοι και το θέμα δεν παίρνει καμία καθυστέρηση. Όλοι γνωρίζουν το πρόβλημα και κανείς δεν μας δίνει μια σαφή απάντηση.
Είναι αδύνατο να διεξάγεται το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας χωρίς ιατρική κάλυψη των παικτών. Ήδη, ορισμένα μέλη μας υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις και θεραπείες και δεν καλύπτονται από πουθενά αναζητώντας χρήματα για να καλύψουν μόνοι τους τη δαπάνη. Απαντήστε μας τώρα!».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- ΣΥΡΙΖΑ: Από τη «θολούρα» στην «εκλογική ετοιμότητα» – Οι αποφάσεις που πάρθηκαν στην Πολιτική Γραμματεία
- Ντιναμό Κιέβου – ΠΑΟΚ: Προηγήθηκαν οι Ουκρανοί, ισοφάρισε ο Κωνσταντέλιας για τον «δικέφαλο» (vids)
- Αλίκη Βουγιουκλάκη: To βίντεο της Φίνος Φιλμ για τα 30 χρόνια από τον θάνατό της
- Παναθηναϊκός: Η 11άδα του για το παιχνίδι με την Πάκσι (pic)
- Μετά τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία, ο Τραμπ άλλαξε τους όρους – Της ζητά να αναγνωρίσει το Ισραήλ
- Η «Επανάσταση των Φλαμίνγκο»: Πώς ο Κούσνερ ένωσε τους Αλβανούς εναντίον του Ράμα



