Επίσημη πρεμιέρα των χειμερινών εκπτώσεων την Τρίτη
Στις 15 Ιανουαρίου ξεκινούν επισήμως οι χειμερινές εκπτώσεις στην αγορά και ο εμπορικός κόσμος αναμένει αύξηση της αγοραστικής κίνησης, η οποία κατά την περίοδο των εορτών δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική. Η περίοδος των εκπτώσεων λήγει στις 28 Φεβρουαρίου.
93
Οι εκπτώσεις ξεκινούν στις 15 Ιανουαρίου και λήγουν στις 28 Φεβρουαρίου 2008, όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας.
Οι έμποροι, όπως αναφέρουν, έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους για αύξηση του τζίρου τους στην χειμερινή εκπτωτική περίοδο δεδομένου ότι ούτε με τις αγορές των εορτών, όπως υποστηρίζουν, αντισταθμίστηκε ο μειωμένος τζίρος των προηγούμενων μηνών.
Από συμπεράσματα πρόσφατης έρευνας του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, το 82% των εμπόρων είναι ικανοποιημένο με την σταθερή ημερομηνία έναρξης και λήξης των εκπτώσεων και με την αύξηση της διάρκειάς τους σε έξι εβδομάδες.
Αυστηροί έλεγχοι αναμένονται στην αγορά τις επόμενες μέρες προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξουν καταστηματάρχες, οι οποίοι θα προχωρήσουν σε προσφορές των ειδών που εμπορεύονται, μέχρι και την Τρίτη, όταν ξεκινούν οι εκπτώσεις.
Η εκπτωτική περίοδος ξεκινά μια μέρα μετά την αρχή της εβδομάδας δεδομένου ότι ο νόμος δεν επιτρέπει να αρχίσει η χειμερινή εκπτωτική περίοδος νωρίτερα από τις 15 Ιανουαρίου κάθε έτους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΗΠΑ: Βετεράνοι του αμερικανικού στρατού διαδηλώνουν ενάντια στον πόλεμο στο Ιράν – Πάνω από 60 συλλήψεις
- Αντετοκούνμπο: «Φέτος ήταν από τις πιο δύσκολες της καριέρας μου, θα αναγεννηθώ»
- Ο άνδρας πίσω από τη νέα εμμονή της μόδας με τα παπούτσια Saint Laurent
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Μπαίνει στα εργοστάσια και δημιουργεί νέα δεδομένα
- Παναθηναϊκός – Μονακό: «Τελικός» στο ΟΑΚΑ για το play in με… φόντο τη Βαλένθια
- Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Η έκπληξη από τους φίλους του για τα γενέθλια του
- Μια κυβέρνηση όχι μόνο αλαζονική, αλλά και βαθιά αναποτελεσματική
- Σεισμός 3,6 Ρίχτερ στην Κεφαλονιά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/jeferson-argueta-D5Rx0KghFNg-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442