Στο αρχείο η υπόθεση των δικαστικών που τοποθετήθηκαν κατά Ρ.Κεδίκογλου
Στο αρχείο τέθηκε η δίωξη εις βάρος των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, τα οποία είχαν ζητήσει να ερευνηθούν οι καταγγελίες σε βάρος του πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου, Ρ.Κεδίκογλου.
Στο αρχείο τέθηκε η δίωξη εις βάρος των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Ν. Σαλάτα, Μ. Στενιώτη και Δ. Βλάχου, οι οποίοι είχαν ζητήσει να ερευνηθούν οι καταγγελίες σε βάρος του πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου, Ρ.Κεδίκογλου, σχετικά με την οικονομική κατάστασή του.
Ο αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, κ. Κυριτσάκης, ο οποίος έθεσε την υπόθεση στο αρχείο, υποστήριξε ότι τα μέλη της Ένωσης δεν πρέπει να κάνουν δηλώσεις που μπορεί να βλάψουν τα θεσμικά όργανα.
Ωστόσο, συμπλήρωσε, ότι οι υπαινιγμοί και το ύφος των αναφορών που υπέβαλαν οι τρεις δεν στοιχειοθετούσαν πειθαρχικό παράπτωμα γιατί δεν ήθελαν να βλάψουν τη Δικαιοσύνη.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.