
Επίθεση στα γραφεία του Ομίλου Συλλόγου Φίλων της Αστυνομίας Δ.Αττικής
Ομάδα νεαρών επιτέθηκε στα γραφεία του Ομίλου Συλλόγου Φίλων της Αστυνομίας Δυτικής Αττικής στο Αιγάλεω, με λοστούς, ξύλα και άλλα αντικείμενα. Ο πρόεδρος του Ομίλου απάντησε, πυροβολώντας στον αέρα. Ένα άτομο συνελήφθη.
53
Ομάδα νεαρών επιτέθηκε στα γραφεία του Ομίλου Συλλόγου Φίλων της Αστυνομίας Δυτικής Αττικής στο Αιγάλεω, με λοστούς, ξύλα και άλλα αντικείμενα, το απόγευμα της Πέμπτης.
Οι νεαροί εισέβαλαν στα γραφεία, σπάζοντας τις τζαμαρίες και άρχισαν να προξενούν φθορές.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο πρόεδρος του Ομίλου απάντησε, πυροβολώντας μια φορά στον αέρα για εκφοβισμό, με πιστόλι που κατείχε νόμιμα.
Από τις αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο συνελήφθη ένα άτομο το οποίο οδηγήθηκε στην Ασφάλεια και εξετάζεται.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, ο συλληφθείς είναι αδελφός ενός από τους καταζητούμενους «ληστές με τα μαύρα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές 97-62: Μια καλή… προπόνηση πριν τα play-in για τους «πράσινους»
- Σερ: Ζητά εσπευσμένα την κηδεμονία του γιου της για να τον σώσει – «Τα εκατομμύρια θα τον καταστρέψουν»
- Κεφαλονιά: Ευθύνες ο ένας στον άλλον και όλοι στην Μυρτώ ρίχνουν οι κατηγορούμενοι – Πώς περιγράφουν τις κρίσιμες στιγμές
- Αυτή είναι η πρώτη εξάδα της κανονικής διάρκειας της Euroleague
- Αρπαγή 7χρονου από τον πατέρα του στη Θεσσαλονίκη – «Πιθανό να κινδυνεύει η ζωή του»
- Τέλος η υπεροχή του δολαρίου – Ανοίγει ο δρόμος για «petroyuan»

