Με το δεξί στους «16» η Ολύμπια, 74-70 την ΑΕ Λεμεσού
Η Ολύμπια Λάρισας ξεκίνησε με νίκη στην φάση των 16 του Eurocup. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επικράτησε με 74-70 της ΑΕ Λεμεσού εντός έδρας και πήρε τους πρώτους δύο βαθμούς της στον τρίτο όμιλο. Πρώτος σκόρερ για την Ολύμπια ο Φάνης Κουμπούρας με 20 πόντους και 5 άσιστ.
Η Ολύμπια Λάρισας ξεκίνησε με νίκη στην φάση των 16 του Eurocup. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επικράτησε με 74-70 της ΑΕ Λεμεσού εντός έδρας και πήρε τους πρώτους δύο βαθμούς της στον τρίτο όμιλο. Το επόμενο ραντεβού για την ομάδα της Λάρισας είναι εκτός έδρας κόντρα στην Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης.
Πρώτος σκόρερ για την Ολύμπια ο Φάνης Κουμπούρας με 20 πόντους και 5 άσιστ.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών