
Ένοπλη επίθεση κατά του Αστυνομικού Τμήματος στον Αϊ Βλάση Αγρινίου
Στο στόχαστρο ένοπλης επίθεσης βρέθηκε το Αστυνομικό Τμήμα του Αϊ Βλάση στο Αγρίνιο. Δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα άνοιξαν πυρ εναντίον του Τμήματος με όπλο των εννέα χιλιοστών και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.
71
Στο στόχαστρο ένοπλης επίθεσης βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας το Αστυνομικό Τμήμα του Αϊ Βλάση , στο Αγρίνιο. Το περιστατικό συνέβη στις 22:20 και προβληματίζει τις αρμόδιες αρχές, που ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.
Όπως μετέδωσαν τηλεοπτικοί σταθμοί, δράστες της επίθεσης ήταν δύο άτομα που φορούσαν μαύρα ρούχα, επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και πυροβόλησαν 14 φορές εναντίον του Τμήματος με όπλο των εννέα χιλιοστών.
Οι σφαίρες έσπασαν τα τζάμια του Τμήματος και προξένησαν φθορές σε ένα περιπολικό και δύο ΙΧ, ενώ κανένας από τους δύο αστυνομικούς που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εντός του κτιρίου δεν τραυματίστηκε.
Από τον τόπο της επίθεσης οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν 14 κάλυκες, που εστάλησαν για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- «Καύσωνας» με το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Το «κλιματιστικό» του Μαξίμου και οι «υψηλές θερμοκρασίες» μετά τις διώξεις
- Φίλες και στην πραγματική ζωή: H Αλάνα Ούμπακ είναι «το κορίτσι» της Ρις Γουίδερσπουν
- Πότε είναι νόμιμη η αύξηση του ενοικίου
- Καιρός: Κυριακή και Δευτέρα η μεγαλύτερη θερμική επιβάρυνση – Η τάση για Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέχρι το τέλος του μήνα
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»

