
Παρουσία Μπάλντουιν και νέας διοίκησης η προπόνηση του ΠΑΟΚ
Με οδηγίες του Ταμπ Μπάλντγουιν και παρουσία των προσώπων που θα απαρτίσουν τη διοίκηση, αφού κατατεθεί την Τρίτη το σχετικό αίτημα στο Πρωτοδικείο, έγινε η απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας στον ΠΑΟΚ. Ο Αμερικανός τεχνικός, από την πλευρά του, θα καθοδηγήσει την ομάδα και στο ματς με την ΑΕΚ.
66
Με οδηγίες του Ταμπ Μπάλντγουιν και παρουσία των προσώπων που θα απαρτίσουν τη διοίκηση, αφού κατατεθεί την Τρίτη το σχετικό αίτημα στο Πρωτοδικείο, έγινε η απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας στον ΠΑΟΚ.
Στο γήπεδο, ειδικότερα, βρέθηκαν οι Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, Δημήτρης Καλπάκης, Θανάσης Κουλουτμπάνης, Βασίλης Μπέκας, Κώστας Πανάκας, Κώστας Τσιούλας, οι οποίοι απευθυνόμενοι προς τους παίκτες μετέφεραν πως θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να βοηθήσουν σε κάθε της μέτωπο την ομάδα.
Δια στόματος του προπονητή, από την άλλη, ειπώθηκε πως άπαντες γνωρίζουν σε ποιο σύλλογο βρίσκονται και θα προσπαθήσουν να τον υπερασπιστούν με τον αρτιότερο τρόπο.
Στο νέο διοικητικό σχήμα, τους παραπάνω ενδεχομένως να πλαισιώσει ένα ακόμη άτομο, καθώς σχετική προσέγγιση έγινε στον Παύλο Σαλτσίδη. Ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών, ωστόσο, δεν δέχτηκε την πρόταση, λόγω άλλων υποχρεώσεων.
Σε ό,τι αφορά τον Μπάλντγουιν, δείχνει πως θα καθήσει στον πάγκο του «Δικεφάλου» και στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, με δεδομένο πως δεν έχει καταλήξει σε συμφωνία με τους ιθύνοντες της ΚΑΕ σχετικά με τη λύση του συμβολαίου του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρωσία: Επίθεση από την Ουκρανία με drones κοντά στην Αγία Πετρούπολη – Πυρκαγιά σε αποθήκη
- Συνταγή: Σουτζουκάκια με ρύζι
- Ο Ντόναλντ Τραμπ ενέκρινε πυρηνική συμφωνία με τo Ριάντ – Αντιδράσεις για τον φόβο εξάπλωσης των πυρηνικών
- ΠΟΥ: Επτά μέτρα για μείωση των πνιγμών που αυξάνονται με την κλιματική αλλαγή
- ΗΠΑ: Βομβάρδισαν το Ιράν για 13η συνεχόμενη νύχτα – Το πετρέλαιο περί τα 100 δολάρια το βαρέλι
- ΠΑΣΟΚ: Θεσμικός «πόλεμος» από τον Ανδρουλάκη για τη συνταγματική αναθεώρηση- Τι θα πει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή



