
Σε εξετάσεις στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» υποβλήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος
Στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» εισήχθη το πρωί της Δευτέρας ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και υποβλήθηκε σε παρακέντηση για την αφαίρεση του υγρού από το θώρακα. Αναζητείται νέο κοκτέιλ φαρμάκων που δεν θα προκαλεί παρενέργειες.
28
Στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» εισήχθη το πρωί της Δευτέρας ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις μετά τη νέα επιδείνωση που παρουσιάζει η υγεία του τις τελευταίες ημέρες.
Ο κ. Χριστόδουλος βγήκε από το νοσοκομείο περίπου στις 11.30 χαμογελαστός αλλά καταβεβλημένος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Αρχιεπίσκοπο έγινε ακτινογραφία θώρακος, καθώς και αξονική τομογραφία, ενώ υποβλήθηκε σε παρακέντηση για την αφαίρεση του υγρού που είχε συσσωρευτεί στο θώρακα.
Σημειώνεται ότι στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» υπάρχει έτοιμος θάλαμος από την ημέρα που ο Αρχιεπίσκοπος επέστρεψε από το Μαϊάμι, προκειμένου να νοσηλευθεί εκεί εάν παραστεί ανάγκη.
Την περασμένη Παρασκευή δεν χορηγήθηκε στον Αρχιεπίσκοπο η ενέσιμη θεραπεία, λόγω των παρενεργειών που του προκαλεί, και οι γιατροί αναζητούν νέο κοκτέιλ φαρμάκων.
Με ανακοίνωσή της η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος επιβεβαίωσε ότι ο Αρχιεπίσκοπος μετέβη προγραμματισμένα στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα «για να υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε οι θεράποντες ιατροί να επαναπροσδιορίσουν την θεραπεία του».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος ακροδεξιός πρόεδρος θα μεταφέρει την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ
- Φλόριντα: Δύο εκτελέσεις σε μία μέρα έπειτα από 60 χρόνια – Ρεκόρ εκτελέσεων σε ένα χρόνο για τον κυβερνήτη Ντε Σάντις
- ΛΔ Κονγκό: Εξαπλώνεται ταχύτερα ο Εμπολα μαζί με τους θανάτους – Δεν υπάρχει εμβόλιο ούτε θεραπεία
- Στο στόχαστρο των ΗΠΑ το λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν – Καταστράφηκε πύργος επικοινωνιών και μια γέφυρα
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: 22 στο εδώλιο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Φορολογική συμμόρφωση & Ψηφιακός μετασχηματισμός: Το Crash Test της Αγοράς

