Ύποπτο για 18 φόνους, κυρίως ομοφυλοφίλων, συνέλαβε η γαλλική αστυνομία
Έναν 68χρονο άνδρα που κατηγορείται για τη δολοφονία 18 ατόμων, κυρίως ομοφυλόφιλων, κατά την περίοδο 1980 - 2002, συνέλαβε η γαλλική αστυνομία. Ο ύποπτος λέγεται ότι είχε σχέση με τη γκέι κοινότητα, ενώ δούλεψε και ως μιμητής γυναικών.
38
Έναν 68χρονο άνδρα που κατηγορείται για τη δολοφονία 18 ατόμων, κυρίως ομοφυλόφιλων, κατά την περίοδο 1980 – 2002, συνέλαβε η γαλλική αστυνομία.
Ο ύποπτος κατηγορείται για τον φόνο 11 ατόμων στην περιοχή της Αλσατίας, τέσσερις στο γειτονικό Φρανς-Κομτ και τρεις κοντά στο Παρίσι. Ο άνδρας κρατείται στην πόλη της Αλσατίας, Μιλούζ.
Ο φερόμενος συνεργός του εκτίει 20 φυλάκιση για δολοφονία, ενώ και άλλα άτομα καταζητούνται για σχέσεις με τον συλληφθέντα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Journal LAlsace, τα θύματα βρήκαν το θάνατο από χτυπήματα στο κεφάλι και πολλαπλές μαχαιριές. Ο 68χρονος ύποπτος λέγεται ότι είχε σχέση με τη γκέι κοινότητα, ενώ δούλεψε και ως μιμητής γυναικών.
Στη διάρκεια της δεκαετίας του 80, υπήρχε πλήθος άλυτων εγκλημάτων ομοφυλοφίλων στην περιοχή από τη Μιλούζ ως το γαλλόφωνο τμήμα της Ελβετίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Έργο στο διάστημα; O Anish Kapoor ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα πιο μεγαλεπήβολα σχέδιά του στη Βενετία
- Σχέση: Τα σημάδια που «φωνάζουν» ότι πρέπει να βάλεις τέλος
- Οικονομική-Κοινωνική Επιτροπή της ΕΕ: «Μόνο περισσότερος κοινός δανεισμός θα σώσει την Ευρώπη
- «Εχθρός εκ των έσω» στις ΗΠΑ – ICE και Συνοριοφυλακή, η «πραιτωριανή φρουρά» του τραμπικού αυταρχισμού
- Στο μικροσκόπιο 1.236 φοροαπαλλαγές και εκπτώσεις
- Ο Χαϊλάντερ επέστρεψε – Ο Χένρι Καβίλ «διέρρευσε» τις πρώτες φωτογραφίες του ως αθάνατος σκωτσέζος πολεμιστής





