
«Στοπ» στο εντός έδρας σερί των Πίστονς έβαλαν οι Τζαζ
Την πρώτη τους εντός έδρας ήττα στο φετινό ΝΒΑ γνώρισαν τα ξημερώματα της Δευτέρας οι Πίστονς. «Θύτες» ήταν οι Γιούτα Τζαζ, που πέρασαν με 103-93 από το «Auburn Hills Palace» του Ντιτρόιτ, χάρη στην εξαιρετική απόδοση των Κάρλος Μπούζερ (36 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και Ντερόν Ουίλιαμς (21 πόντοι, 14 ασίστ).
71
Την πρώτη τους εντός έδρας ήττα στο φετινό ΝΒΑ γνώρισαν τα ξημερώματα της Δευτέρας οι Πίστονς. «Θύτες» ήταν οι Γιούτα Τζαζ, που πέρασαν με 103-93 από το «Auburn Hills Palace» του Ντιτρόιτ, χάρη στην εξαιρετική απόδοση των Κάρλος Μπούζερ (36 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και Ντερόν Ουίλιαμς (21 πόντοι, 14 ασίστ).
Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν για δεύτερο συνεχόμενο ματς χωρίς τον τραυματία Ρασίντ Ουάλας, ενώ στο τρίτο 12λεπτο έχασαν και τον προπονητή τους, Φλιπ Σόντερς, που διαφώνησε με τις αποφάσεις των διαιτητών και δέχτηκε δύο συνεχόμενες τεχνικές ποινές, με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Καλύτερος παίκτης τους ήταν ο βετεράνος Αντόνιο ΜακΝτάις, που πέτυχε 19 πόντους και πήρε 12 ριμπάουντ.
Το τέταρτο φετινό και 14ο συνολικά στην καριέρα του τριπλ-νταμπλ πέτυχε ο Λεμπρόν Τζέιμς, οδηγώντας το Κλίβελαντ στη νίκη 111-106 επί της Ιντιάνα. Ο «King» είχε 30 πόντους, 11 ριμπάουντ και δέκα ασίστ, ενώ από τους Πέισερς ξεχώρισαν οι Ντάνιελς και Τίνσλεϊ με 25 και 24 πόντους, αντίστοιχα.
Στο Λος Αντζελες έγινε η έκπληξη της βραδιάς, με τους Νετς να επικρατούν των Λέικες με 102-100, χάρη σε 27 πόντους του Ρίτσαρντ Τζέφερσον, ενώ ο Κόμπι Μπράιαντ είχε 31 για τους γηπεδούχους. Ακόμη, ο Κρις Μπος με 16 πόντους και 13 ριμπάουντ ήταν ο πρωταγωνιστής στην εύκολη νίκη των Τορόντο Ράπτορς επί των… τραγικών φέτος Σικάγο Μπουλς με 93-78.
Τέλος, ο Τιμ Ντάνκαν οδήγησε τους πρωταθλητές Σαν Αντόνιο Σπερς σε άλλη μια νίκη, καθώς πέτυχε 26 πόντους και ήταν ο πρωταγωνιστής στην επικράτηση των φιλοξενουμένων επί των Σιάτλ Σουπερσόνικς με 116-101.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Τορόντο-Σικάγο 93-78
Ντιτρόιτ-Γιούτα 93-103
Ιντιάνα-Κλίβελαντ 106-111
Σιάτλ-Σαν Αντόνιο 101-116
ΛΑ Λέικερς-Νιου Τζέρσεϊ 100-102
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καταιγίδα και κεραυνοί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
- LIVE: Αντβέρπ – Ολυμπιακός
- Ολυμπιακός: Η 11άδα του για τη φιλική αναμέτρηση με την Αντβέρπ
- Οι ιδιοκτήτες του πλοίου που είδαμε στην «Οδύσσεια» δήλωσαν ότι δεν τους πλήρωσαν τις ζημιές
- Χούθι: Το στενό Μπαμπ αλ-Μαντέμπ είναι ανοιχτό – Ο ναυτικός αποκλεισμός αφορά μόνο τη Σαουδική Αραβία
- Παρέδες: «Ο Μέσι έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με την Αργεντινή» (vid)
