
Πτωτική η πορεία σε Ευρώπη και ΗΠΑ κατά το άνοιγμα της εβδομάδας
Με ισχυρές πτωτικές τάσεις ξεκίνησε η χρηματιστηριακή εβδομάδα στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ με την συνεδρίαση της Παρασκευής όπου είχαν κινηθέι σε θετικό έδαφος. Πτώση μεγαλύτερη από 2% παρουσίασαν οι βασικοί δείκτες στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, απώλειες και στην Ευρώπη.
95
Με ισχυρές πτωτικές τάσεις ξεκίνησε η χρηματιστηριακή εβδομάδα στις ΗΠΑ ενώ και στην Ευρώπη παρατηρήθηκε καθοδική πορεία, αντίθετα απότην συνεδρίαση της Παρασκευής όπου είχαν κινηθέι σε θετικό έδαφος.
Σημαντική πτώση, μεγαλύτερη από 2%,παρουσίασαν οι βασικοί δείκτες στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.
Ο Dow Jones είχε πτώση 2.14% και διαμορφώθηκε στις 12.743,44 μονάδες. Την ίδια στιγμή ο S&P 500 διαμορφώθηκε στις 1.407,22 μονάδες έχοντας απολέσει 2,32% ενώ ο δείκτης εταιρειών αιχμής Nasdaq εμφάνισε πτώση 2,14% και έκλεισε στις 2.540,99 μονάδες.
Ανάλογη εικόνα εμφάνισαν και τα χρηματιστήρια στην Ευρώπη.
Στο Λονδίνο, ο δείκτης FTSE είχε απώλειες 1,32% και έκλεισε στις 6.180,50 μονάδες. Μικρότερες απώλειες κατέγραψε στην Φρανκφούρτη ο DAX που βρέθηκε στις 7.567, 36 μονάδες έχοντας απώλειες 0,54%. Στο Παρίσι ο CAC έκλεισε στις 5.458,39 μονάδες με πτώση 1,15%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χωρίς τέλος η τραγωδία στον πόλεμο Ουκρανίας και Ρωσίας – Τουλάχιστον 19 νεκροί σε ένα 24ωρο
- Άλκμααρ – Ολυμπιακός: Τα γκολ και τα highlights της φιλικής αναμέτρησης (vid)
- Ιωάννινα: Φωτιά σε δασική έκταση στους Λογγάδες – Διάσπαρτες οικίες στην περιοχή
- Το αβέβαιο εξάμηνο του ελληνικού τουρισμού – Το στοίχημα της χρονιάς
- «Φθινοπωρινού τύπου» η κακοκαιρία της Παρασκευής – Από Δευτέρα πάλι ζέστη
- Ισραήλ – Ελλάδα 93-84 παρ. (77-77 κ.α.): Ήττα στην παράταση για την Εφήβων, στην πρεμιέρα του Eurobasket U18