
Ετοιμοπόλεμος ο Μπετσίροβιτς εν όψει Φενέρ
Καμία ανησυχία δεν εμπνέει ο τραυματισμός του Σάνι Μπετσίροβιτς, αν και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ανησύχησαν, όταν είδαν τον Σλοβένο να τραυματίζεται στη διάρκεια του αγώνα με την Ολύμπια. Ο άσος του «τριφυλλιού» υπέστη διάταση στον έσω πλάγιο του αριστερού του ποδιού και ήδη του χορηγήθηκε θεραπευτική αγωγή.
89
Καμία ανησυχία δεν εμπνέει ο τραυματισμός του Σάνι Μπετσίροβιτς, αν και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ανησύχησαν, όταν είδαν τον Σλοβένο να τραυματίζεται στη διάρκεια του αγώνα με την Ολύμπια.
Ο άσος του τριφυλλιού υπέστη διάταση στον έσω πλάγιο του αριστερού του ποδιού και ήδη του χορηγήθηκε θεραπευτική αγωγή.
Μάλιστα, εκτιμάται ότι είναι πολύ πιθανό να τεθεί στη διάθεση του Ομπράντοβιτς ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Φενέρ, για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκα (29/11-21:30GR).
Σε ό,τι αφορά τον τραυματισμό του Κώστα Τσαρτσαρή, πρόκειται για αιμάτωμα στον τετρακέφαλο, συνεπώς δεν απαιτείται μεγάλο διάστημα για την αποθεραπεία του.
Από `κει και πέρα, οι πράσινοι θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα (26/11) την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τη Φενέρ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βιετνάμ: 17 ναυτικοί αγνοούνται έπειτα από ναυάγιο φορτηγού στη Νότια Σινική Θάλασσα
- Πετρέλαιο: Πτώση των τιμών κατά 5% και πλέον εξαιτίας ελπίδων για συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Αυτός είναι ο άνθρωπος που έπεισε τον Τραμπ να μην τα βομβαρδίσει άλλο
- Σούπερ Ελ Νίνιο: Δυσοίωνες προβλέψεις για την Αφρική – Οικονομική ζημιά ύψους 10-20 δισ. δολαρίων
- Πώς οι επιχειρηματίες έμαθαν να ζουν με τον πληθωρισμό
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Αν δεν εκδώσατε τη νέα ταυτότητα

