
Υπέρ της Θάνου ο πρόεδρος της Ιατρικής Επιτροπής της IAAF
Την εκτίμηση ότι η IAAF δεν θα μπορούσε παρά να συνηγορήσει στο να δοθεί στην Κατερίνα Θάνου το χρυσό μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2000 έκανε ο πρόεδρος της Ιατρικής Επιτροπής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στίβου, Χουάν Μανουέλ Αλόνσο. «Μπορεί να υπάρχουν οι υποψίες ότι η Θάνου δεν ήταν... καθαρή το 2000, δεν υπάρχουν όμως και οι αποδείξεις για αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά.
66
Την εκτίμηση ότι η IAAF δεν θα μπορούσε παρά να συνηγορήσει στο να δοθεί στην Κατερίνα Θάνου το χρυσό μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2000, το οποίο επέστρεψε η Μάριον Τζόουνς, μετά την παραδοχή της ότι είχε κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών, έκανε ο πρόεδρος της Ιατρικής Επιτροπής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στίβου, Χουάν Μανουέλ Αλόνσο.
«Κρίνοντας νομικά, δεν βλέπω το λόγο για τον οποίο η IAAF θα μπορούσε να πράξει διαφορετικά. Μπορεί να υπάρχουν οι υποψίες ότι η Θάνου δεν ήταν… καθαρή το 2000, δεν υπάρχουν όμως και οι αποδείξεις για αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλόνσο στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καναδάς: Πάνω από 200 πυρκαγιές παραμένουν εκτός ελέγχου
- ΗΠΑ: Το μαρούλι μιας αλυσίδας φαστ φουντ υπεύθυνο για την επιδημία διάρροιας
- Δύο πετρελαιοφόρα φέρονται να χτύπησαν σε νάρκες στη νότια διαδρομή του Ορμούζ – Διαψεύδει η CENTCOM
- Κόλπος του Αντεν: Σομαλοί πειρατές φέρονται να έχουν καταλάβει δεξαμενόπλοιο
- Ιταλία: Στη φυλακή ο κοσμηματοπώλης που δολοφόνησε τους ληστές του – Ζητά να του απονεμηθεί χάρη
- Ουκρανία – Ρωσία: Τουλάχιστον 10 νεκροί και πολλοί τραυματίες σε επιθέσεις

