Στο Facebook προσγειώθηκε και ο πρωθυπουργός της Ισπανίας
Πρώτα ήταν οι Δικτυακοί Τόποι των κομμάτων. Ακολούθησαν τα blogs των πολιτικών και τα videoblog. Ήλθε λοιπόν η ώρα οι πολιτικοί να περάσουν το κατώφλι και του Facebook. Μεταξύ αυτών ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Χοσέ Θαπατέρο. Ψάξτε να τον βρείτε στο Canal Zapatero 2008.
Πρώτα ήταν οι Δικτυακοί Τόποι των κομμάτων. Ακολούθησαν τα blogs των πολιτικών και τα videoblog. Ήλθε λοιπόν η ώραοι πολιτικοί να περάσουν το κατώφλι και του Facebook.
Μεταξύ αυτών ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Χοσέ Θαπατέρο, o οποίος διεκδικεί την επανεκλογή του στην πρωθυπουργία (προεδρία για τους Ισπανούς) τον ερχόμενο Μάρτιο.
Ψάξτε να τον βρείτε στο Canal Zapatero 2008.Είναι χαρακτηριστικό ότι σε πέντε μόλις μέρες από την ημέρα εγγραφής, έχει ήδη αποκτήσει 286 φίλους.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις απόψεις τους για την τετραετία του Θαπατέρο που τελειώνει, θέσεις για το μέλλον προτάσεις, φωτογραφίες.
Μιλώντας για φωτογραφίες, υπάρχει ήδη link που παραπέμπει σε έναν άλλο γνωστό Δικτυακό Τόπο: το flickr, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανεβάζουν φωτογραφίες.
Εκεί υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το Σοσιαλιστικό Κόμμα του Θαπατέρο (PSOE),προσωπικές φωτογραφίες και υλικό από την προεκλογική εκστρατεία.