Ο Πανιώνιος έλυσε τη συνεργασία του με τον Κυριάκο Παύλου
Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε επίσημα τη λύση της συνεργασίας του με τον Κυριάκο Παύλου. Ο Κύπριος επιθετικός δεν έπεισε τον Εβαλντ Λίνεν ότι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης στον σχεδόν ένα χρόνο παρουσίας του στους «κυανέρυθρους» και έτσι έλυσε τη συνεργασία του με την ΠΑΕ.
Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε επίσημα τη λύση της συνεργασίας του με τον Κυριάκο Παύλου. Ο Κύπριος επιθετικός δεν έπεισε τον Εβαλντ Λίνεν ότι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης στον σχεδόν ένα χρόνο παρουσίας του στους «κυανέρυθρους» (αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από την ΑΕΚ Λάρνακας) κι έτσι έλυσε τη συνεργασία του με την ΠΑΕ και πιθανότατα θα επιστρέψει σε ομάδα της πατρίδας του.
Ο Παύλου αγωνίστηκε μόλις για λίγα λεπτά σε ματς πρωταθλήματος με τη Λάρισα πέρυσι, ενώ φέτος δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου από τον Γερμανό τεχνικό του Πανιωνίου.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.