
Με νέα επιστολή καλεί ο Β.Μαγγίνας τους εταίρους στον γ κύκλο διαλόγου για Ασφαλιστικό
Νέες επιστολές απέστειλε ο Β.Μαγγίνας στους εταίρους, καλώντας τους να προσέλθουν στις 28 Νοεμβρίου στη Βουλή για τη συνέχιση (;) του διαλόγου για το Ασφαλιστικό. Ο γ κύκλος περιλαμβάνει θέματα όπως βαρέα και ανθυγιεινά, προαιρετική παραμονή στην εργασία, ενίσχυση συντάξεων κ.ά.
93
Νέες επιστολές απέστειλε την Πέμπτη ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Βασίλης Μαγγίνας στους κοινωνικούς εταίρους, με τις οποίες τους καλεί να προσέλθουν στη Βουλή, σε κοινή συνεδρίαση των Διαρκών Επιτροπών Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων, για τη συνέχιση του διαλόγου για το Ασφαλιστικό, την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου.
Στην επιστολή ο υπουργός υπενθυμίζει ότι στον τρίτο κύκλο του διαλόγου, με κοινή συμφωνία, εντάχθηκαν τα θέματα του εκσυγχρονισμού του θεσμού των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων, της προαιρετικής, με κίνητρα, παραμονής στην εργασία, της θωράκισης του συστήματος απονομής αναπηρικών συντάξεων και της ενίσχυσης χαμηλών και μεσαίων συντάξεων, καθώς και της μητρότητας.
Οι επιστολές στάλθηκαν στους προέδρους της ΓΣΣΕ Γ.Παναγόπουλο, της ΑΔΕΔΥ Σπ.Παπασπύρο, του ΣΕΒ Δ.Δασκαλόπουλο, της ΓΣΕΒΕΕ Δ.Ασημακόπουλο, της ΕΣΕΕ Δ.Αρμενάκη και της ΟΚΕ Χ.Πολυζωγόπουλο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γαλλία: Κροκόδειλος βρέθηκε νεκρός, τυλιγμένος με έναν υπνόσακο
- Φασούλα: «Πολύ μεγάλη η ευκαιρία που μου έδωσαν οι Βάλκιρις στο WNBA» (vid)
- Χειροπέδες, δαγκωματιές και ανθρωποφάγα πουλιά: Η αλήθεια για τον «σαδιστή δυνάστη» Χίτσκοκ
- 26.420 ευρώ για 2,2 μέτρα – Το πιο στενό σπίτι της Βρετανίας που προκάλεσε φρενίτιδα σε δημοπρασία
- Μετρό: Τροποποιήσεις στη Γραμμή 2 – Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα
- «Βόμβα» του Ρικάρντο Πατρέζε για τον Φερστάπεν

