
Το καλύτερο ξεκίνημά τους εδώ και 20 χρόνια πραγματοποιούν οι Σέλτικς
Συνεχίζεται η προέλαση των Σέλτικς στην Ανατολή. Με πρωταγωνιστή τον Πολ Πιρς, που σημείωσε 31 πόντους, μάζεψε 11 ριμπάουντ και μοίρασε έξι ασίστ, η Βοστόνη επικράτησε 101-86 των Πέισερς στην Ιντιάνα και έφτασε τις έξι νίκες τη φετινή σεζόν, έχοντας παράλληλα δεχθεί μόλις μία ήττα. Είναι το καλύτερο ξεκίνημα των «Κελτών» τα τελευταία 20 χρόνια.
71
Συνεχίζεται η προέλαση των Σέλτικς στην Ανατολή. Με πρωταγωνιστή τον Πολ Πιρς, που σημείωσε 31 πόντους, μάζεψε 11 ριμπάουντ και μοίρασε έξι ασίστ, η Βοστόνη επικράτησε 101-86 των Πέισερς στην Ιντιάνα και έφτασε τις έξι νίκες τη φετινή σεζόν, έχοντας παράλληλα δεχθεί μόλις μία ήττα. Είναι το καλύτερο ξεκίνημα των «Κελτών» τα τελευταία 20 χρόνια.
«Είχα άριστους συμπαίκτες» δήλωσε λίγο μετά το τέλος του αγώνα ο Πιρς και αυτή είναι η αλήθεια, καθώς ο Κέβιν Γκαρνέτ πέτυχε 18 πόντους και μάζεψε 11 ριμπάουντ, ενώ ο Ρέι Αλεν σημείωσε 15 πόντους στην τρίτη περίοδο, όταν και κρίθηκε το αποτέλεσμα. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ντάνι Γκρέιντζερ με 24 πόντους και επτά ριμπάουντ.
Στο Μέμφις, ο Πάου Γκασόλ με 26 πόντους, εκ των οποίων τέσσερις με ισάριθμες βολές στο τελευταίο λεπτό, οδήγησε τους Γκρίζλις στην νίκη επί των Χιούστον Ρόκετς με 105-99. Κορυφαίος για τους ηττημένους, που έχασαν μετά από τρεις διαδοχικές νίκες, ήταν ο Γιάο Μινγκ με 22 πόντους.
Επίσης, ο Ρασάρντ Λιούις σημείωσε 22 πόντους απέναντι στην πρώην ομάδα του και ήταν ο πρωταγωνιστής στην νίκη των Ορλάντο Μάτζικ επί των Σιάτλ Σουπερσόνικς με 103-76, ενώ οι Σαν Αντόνιο Σπερς δεν δυσκολεύθηκαν να επικρατήσουν των Λέικερς με 107-92. Κορυφαίοι των πρωταθλητών ήταν οι Πάρκερ και Μπόουεν που πέτυχαν 26 και 23 πόντους, αντίστοιχα, ενώ από την ομάδα του Λος Αντζελες ξεχώρισε ο Μπράιαντ με 18 πόντους.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Σάρλοτ-Μαϊάμι 91-76
Ορλάντο-Σιάτλ 103-76
Ιντιάνα-Βοστόνη 86-101
Μέμφις-Χιούστον 105-99
Ντάλας-Φιλαδέλφεια 99-84
Σαν Αντόνιο-ΛΑ Λέικερς 107-92
Φοίνιξ-Νέα Υόρκη 113-102
Πόρτλαντ-Ντιτρόιτ 102-94
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μπιενάλε: Εκτός βραβείων οι καλλιτέχνες από χώρες που κατηγορούνται για εγκλήματα πολέμου – «Προπαγάνδα» βλέπει το Ισραήλ
- Θεσσαλονίκη: Έφοδος της ΟΠΚΕ στην πολυκατοικία του 20χρονου που πετάει αντικείμενα από το μπαλκόνι
- Σοκάρει η κόρη του 89χρονου: «Για μένα ήταν ένας ξένος – Σπαταλούσε πολλά λεφτά σε μάγια»
- Καταρρέει το οικονομικό κλίμα στην Ευρωζώνη – Στο χαμηλότερο επίπεδο από την πανδημία
- Κικίλιας: Σημαντικά βήματα από Ελλάδα και Κύπρο στη ναυτιλία
- Ινδία: Ξέθαψε την αδερφή του και πήγε τον σκελετό της στην τράπεζα για να αποδείξει ότι είχε πεθάνει



