
Σε τρεις επίκαιρες ερωτήσεις απαντά στη Βουλή ο Κ.Καραμανλής
Σε τρεις επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών θα απαντήσει την Παρασκευή στο Κοινοβούλιο ο κ. Κώστας Καραμανλής, στα πλαίσια της «Ώρας του Πρωθυπουργού», η οποία ενεργοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη Παρασκευή.
28
Σε τρεις επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών θα απαντήσει την Παρασκευή στο Κοινοβούλιο ο κ. Κώστας Καραμανλής, στα πλαίσια της «Ώρας του Πρωθυπουργού», η οποία ενεργοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη Παρασκευή.
Συγκεκριμένα, ο κ. Καραμανλής θα απαντήσει για τις υποθέσεις των δομημένων ομολόγων και των υποκλοπών, τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης αναφορικά με την αύξηση ή μη των συντελεστών του ΦΠΑ, καθώς και για τις μαθητικές κινητοποιήσεις και τις καταλήψεις.
Η πρώτες δύο ερωτήσεις είναι των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ κ.κ. Απ.Κακλαμάνη και Χ.Καστανίδη, ενώ η τρίτη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Φ.Κουβέλη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ωρα ευρωπαϊκού μεταλλίου για Τσελίδη και Τελτσίδου
- Σε δύο μέτωπα οι εξελίξεις στην καταγγελία της ΚΑΕ Αμαρουσίου κατά Λιόλιου: Αθλητικός Εισαγγελέας και ΕΕΑ για σκιές σε ασυμβίβαστα, διοίκηση ομάδων και διαιτησίες – Τι απαντά ο πρόεδρος της ΕΟΚ
- Αποκάλυψη Σλοτ: «Επιστρέφει στη Λίβερπουλ ο Τσιμίκας»
- Κενά στις εφαρμογές επαλήθευσης ηλικίας – «Χάκαραν» μέσα σε δύο λεπτά την πλατφόρμα της ΕΕ
- Sony World Photography Awards 2026: 430 χιλιάδες συμμετοχές, ιστορικές νίκες – Σπουδαίες εικόνες
- Η «τοξική κυβέρνηση» μιλάει για τοξικότητα, λέει η αντιπολίτευση – «Λαγός του Μητσοτάκη ο Γεωργιάδης»


