
Και πάλι αινιγματικός ο Ρεχάγκελ για την ανανέωση του συμβολαίου του
Ο Ότο Ρεχάγκελ επανέλαβε την αινιγματική του απάντηση αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του στην τεχνική ηγεσία της εθνικήας ομάδας ποδοσφαίρου, οπως έκανε και πριν από λίγες ημέρες μιλώντας σε Μέσο της πατρίδα του.
26
Ο Ότο Ρεχάγκελ επανέλαβε την αινιγματική του απάντηση αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του στην τεχνική ηγεσία της εθνικήας ομάδας ποδοσφαίρου, οπως έκανε και πριν από λίγες ημέρες μιλώντας σε Μέσο της πατρίδα του.
Δεν Σε δηλώσεις του στη «Sportday» o Γερμανός προπονητήςτόνισε ότι το θέμα αυτό θα το συζητήσει με τον Βασίλη Γκαγκάτση εν καιρώ.
«Με τον κύριο Γκαγκάτση δεν συζητήσαμε το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου μου. Συζητήσαμε για επίκαιρα θέματα που έχουν να κάνουν με την προετοιμασία του Euro. To μόνο που είπαμε για το συμβόλαιο είναι ότι έχουμε χρόνο μπροστά μας και ότι θα μιλήσουμε αργότερα».
Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι της εθνικής: «Τα παιχνίδια με τη Μάλτα και την Ουγγαρία θέλουμε να τα κερδίσουμε. Πρώτα από όλα για να ευχαριστηθεί ο κόσμος. Οχι όπως η Γερμανία, η οποία ενώ είχε εξασφαλίσει την πρόκρισή της, πήγε ο κόσμος και γέμισε το γήπεδο για να γιορτάσει και τελικά η Γερμανία έχασε 3-0 από την Τσεχία».
Και κατέληξε: «Θα μπορούμε να πούμε περισσότερα για την τελική φάση όταν γνωρίσουμε τους αντιπάλους μας, δηλαδή μετά την κλήρωση στις 2 Δεκεμβρίου στη Λουκέρνη. Το πιο σημαντικό πάντως είναι να συνεχίσει αυτή η ομάδα να δουλεύει στη φόρμα της και πάνω από όλα να παραμείνουν υγιείς οι παίκτες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ρόμπεν προειδοποιεί την Μπάγερν – «Μην ξεχνάτε, αντίπαλος είναι η Ρεάλ»
- Το συγκλονιστικό βίντεο λίγα λεπτά μετά την προσθαλάσσωση της αποστολής Artemis II
- Όλοι οι πόλεμοι έχουν έναν ηττημένο – Στο Ιράν θα είναι ο Ντόναλντ Τραμπ
- Συναγερμός στις κυβερνήσεις – To νέο μοντέλο της Anthropic απειλεί τις τράπεζες με «καταστροφή»
- Τριγμοί στην κυβέρνηση για την υπόθεση Λαζαρίδη – Τίτλοι τέλους στην… γαλάζια «Αριστεία»
- Μαρόκο: Το Ραμπάτ Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου UNESCO 2026





