Ανέγερση εκκλησίας στο μέγαρο του Αρείου Πάγου ζητά ο πρόεδρός του
Έγγραφο, με το οποίο ζητά την ανέγερση ιερού ναού στον περιβάλλοντα χώρο του Αρείου Πάγου, απέστειλε στον υπουργό Δικαιοσύνης Σ.Χατζηγάκη ο πρόεδρος του ανώτατου δικαστηρίου Β.Νικόπουλος.
Έγγραφο, με το οποίο ζητά την ανέγερση ιερού ναού στον περιβάλλοντα χώρο του Αρείου Πάγου, απέστειλε στον υπουργό Δικαιοσύνης ο πρόεδρος του ανώτατου δικαστηρίου Β.Νικόπουλος.
Σύμφωνα με αυτό, ο κ. Νικόπουλος ζητά την άμεση ανέγερση ιερού ναού του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη, του προστάτη του δικαστικού σώματος.
Στο έγγραφό του ο πρόεδρος του ΑΠ επικαλείται την πρωτοβουλία που είχε ξεκινήσει το 1988 ο τότε Σύνδεσμος Ανωτάτων και Ανώτερων Δικαστικών Λειτουργών, που δεν προχώρησε λόγω αντιδράσεων, όπως και Νομοθετικό Διάταγμα του 1993 για την τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου που βρίσκεται το μέγαρο του ΑΠ, προκειμένου να μπορεί να ανεγερθεί ιερό ναός.
Στον αντίποδα, ο πρόεδρος της Πρωτοβουλίας Πολιτών Δ.Γεωργακόπουλος προσέφυγε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, εκφράζοντας την αντίθεση της οργάνωσής του στην κατασκευή ναού οιουδήποτε θρησκεύματος στο χώρο των δικαστηρίων, ισχυριζόμενος ότι η Δικαιοσύνη είναι για όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως θρησκεύματος.
Η ανέγερση Ιερού Ναού στο περιβάλλοντα χώρο του Αρείου Πάγου, σύμφωνα με τον κ. Γεωργακόπουλο, παραβιάζει τις συνταγματικές επιταγές και τα προσωπικά δεδομένα.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα