
Καλή στην άμυνα η Ολίμπια αλλά ο Παναθηναϊκός είναι άλλη ιστορία, εκτιμά ο Γκέρσον
Στην πολύ καλή άμυνα που έπαιξε η Ολίμπια στάθηκε ο Πίνι Γκέρσον μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Χάλα Τίβολι, που βρήκε τους «ερυθρόλευκους» ηττημένους για πρώτη φορά τη φετινή περίοδο. Ο Ισραηλινός τεχνικός αναφέρθηκε και στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως «...είναι μία άλλη ιστορία».
89
Στην πολύ καλή άμυνα που έπαιξε η Ολίμπια στάθηκε ο Πίνι Γκέρσον μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Χάλα Τίβολι, που βρήκε τους «ερυθρόλευκους» ηττημένους για πρώτη φορά τη φετινή περίοδο. Ο Ισραηλινός τεχνικός αναφέρθηκε και στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως «…είναι μία άλλη ιστορία».
«Η ήττα μας σήμερα δεν θα μας επηρεάσει σε τίποτα, όσον αφορά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αυτό το παιχνίδι είναι μία… άλλη ιστορία» είπε ο Γκέρσον και συνέχισε:
«Η νίκη της Ολίμπιας ήταν δίκαιη. Δεν πρέπει να σταθούμε στην εμφάνιση του Ολυμπιακού, αλλά στην πολύ καλή εμφάνιση της Ολίμπιας. Η άμυνά της μάς οδήγησε να κάνουμε πολλά λάθη, τα οποία έκριναν ουσιαστικά και το παιχνίδι».
Από την πλευρά του ο Γιώργος Πρίντεζης συμπλήρωσε:
«Ο Ολυμπιακός δεν γίνεται να χάνει και να κάνει τέτοιου είδους εμφανίσεις. Πρέπει να προσπαθήσουμε να μάθουμε από αυτή την ήττα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- ΒΗΜΑ: Έρχεται την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές
- Καλαμάτα: Αυτοκτονία πίσω από τον θάνατο 44χρονου σε στάβλο – Έξι συλλήψεις για σκηνοθετημένη δολοφονία
- Μουρίνιο και Κλοπ οι δύο κορυφαίες επιλογές της Ρεάλ Μαδρίτης για την τεχνική ηγεσία
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς στις Αχαρνές – Βρέθηκε οπλοστάσιο σε οικία – Πέντε συλλήψεις
- Κ. Αρβανίτης: Η Δημοκρατία νίκησε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο – Υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια η έκθεση για το Κράτος Δικαίου
- Λονδίνο: Η στιγμή που ο δράστης χτυπά το ένα από τα δύο θύματά του – Φώναζε «Αλλάχου Άκμπαρ»


