
Η Λάτσιο νέο «θύμα» της Ρόμα, χατ-τρικ του Τρεζεγκέ, «ξύπνησε» η Μίλαν
Μετά τη... μάχη του Μιλάνου, πήρε και αυτή της Ρώμης. Η Ρόμα νίκησε και τη συμπολίτισσά της, Λάτσιο (3-2) και παρέμεινε στο κατόπι της Ίντερ, η οποία επιβλήθηκε 2-0 εντός της Τζένοα. Με χατ-τρικ του Τρεζεγκέ η Γιουβέντους επικράτησε 3-0 της Εμπολι. Η Φιορεντίνα με σκόρερ το Βιέρι νίκησε 1-0 τη Νάπολι. «Ξύπνησε» η Μίλαν, 5-0 τη Σαμπντόρια.
89
Μετά τη… μάχη του Μιλάνου, πήρε και αυτή της Ρώμης. Η Ρόμα -μετά την εκτός έδρας επικράτησή της επί της Μίλαν- νίκησε και τη συμπολίτισσά της, Λάτσιο (3-2) και παρέμεινε στο κατόπι της Ίντερ, η οποία επιβλήθηκε 2-0 εντός της Τζένοα. Με χατ-τρικ του Τρεζεγκέ η Γιουβέντους επικράτησε 3-0 της Εμπολι και διατηρήθηκε στην 3η θέση μαζί με την Φιορεντίνα, που με σκόρερ το Βιέρι νίκησε 1-0 τη Νάπολι. «Ξύπνησε» η Μίλαν και συνέτριψε 5-0 τη Σαμπντόρια στη Γένοβα.
Η Λάτσιο προηγήθηκε με τον Ρόκι στο 12, ωστόσο, στη συνέχεια η Ρόμα ανέλαβε τα ηνία του ματς και πριν κλείσει το ημίχρονο είχε ανατρέψει τη σε βάρος της κατάσταση και με τους Βούσινιτς στο 19 και Μαντσίνι στο 42.
Στην επανάληψη, οι «λατσιάλι» προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως, ο Περότα στο 56 ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1. Η εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λεντέσμα στο 70 έβαλε εκ νέου την ομάδα του Ντέλιο Ρόσι στη διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος, ωστόσο, τίποτα δεν άλλαξε και η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα.
Η σύνθεση της Λάτσιο:
Μπαλότα, Ντε Σιλβέστρι, Στεντάρντο, Κριμπάρι, Τζάουρι, Μουντιγκάι (68 Φιρμάνι), Λεντέσμα, Μουταρέλι, Μανφρεντίνι (46 Μέγκνι), Ρόκι, Πάντεφ.
Ο Βιέρι στο 61 «λύτρωσε» τη Φιορεντίνα και τη διατήρησε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς. Οι «βιόλα» ισοβαθμούν στην ίδια θέση με τη Γιουβέντους, η οποία με τρία τέρματα του Τρεζεγκέ στην επανάληψη ξεπέρασε το εμπόδιο της Έμπολι.
Η σύνθεση της Φιορεντίνα:Φρέι, Ποτέντσα, Νταϊνέλι, Γκαμπερίνι, Πασκουάλ, Λιβεράνι, Μοντολίβο (62` Παζιένζα), Κουζμάνοβιτς, Γκεόργκεσεν (62` Σεμιόλι), Βιέρι, Μούτου.
Η πρωτοπόρος Ιντερ πέτυχε γρήγορα γκολ με τον Κόρντομπα στο 8 και δε δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 4-1 της Τζένοα στο Μεάτσα. Οι Καμπιάσο, Σουαζό και Κρουζ ήταν οι υπόλοιποι σκόρερ των «νερατζούρι».
Στην Σαμπντόρια ξέσπασε η Μίλαν για τις δύο συνεχόμενες ήττες στο «Σαν Σίρο». Οι «ροσονέρι» σκόραραν πέντε φορές στην επανάληψη με τους Κακά, Τζιλαρντίνο (δύο), Γκουρκούφ και Ζέερντοφ και συνέτριψαν με 5-0 την ομάδα της Γένοβας.
Τα αποτελέσματα της Τετάρτης
Αταλάντα – Κάλιαρι 2-2 (55 Καπέλι, 79 Ντόνι – 39 Φίνι πεν., 70 Μάτρι)
Φιορεντίνα – Νάπολι 1-0 (61 Βιέρι)
Ίντερ – Τζένοα 4-1 (8 Κόρντομπα, 50 Καμπιάσο, 74 Σουαζό, 89 πεν. Κρουζ – 73 Κόνκο)
Γιουβέντους – Εμπολι 3-0 (51 πεν., 62, 70 Τρεζεγκέ)
Παλέρμο – Πάρμα 1-1 (86 Αμάουρι – 3 Μορόνε)
Ρετζίνα – Λιβόρνο 1-3 (34 Πουλτζέτι, 78 Βαλντέζ αυτ. – 37 Αμορούσο, 90 Ροσίνι)
Ρόμα – Λάτσιο 3-2 (19 Βούσινιτς, 42 Μαντσίνι, 56 Περότα – 12 Ρόκι, 70 Λεντέσμα)
Σαμπντόρια – Μίλαν 0-5 (47 Κακά, 53, 63 Τζιλαρντίνο, 76 Γκουρκούφ, 80 Ζέεντορφ)
Σιένα – Κατάνια 1-1 (80 Κέγκλιε – 89 Βάργκας)
Ουντινέζε – Τορίνο 2-1 (25 Φλόρες, 52 Ινλερ – 64 Βέντολα)
Η βαθμολογία (σε 10 αγώνες)
Ίντερ 24
Ρόμα 21
Φιορεντίνα 20
Γιουβέντους 20
Ουντινέζε 18
Αταλάντα 15
Νάπολι 14
Κατάνια 14
Παλέρμο 14
Τζένοα 13
Μίλαν 13
Τορίνο 11
Σαμπντόρια 11
Λάτσιο 10
Πάρμα 10
Κάλιαρι 9
Έμπολι 8
Σιένα 8
Ρετζίνα 5
Λιβόρνο 5
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αλληλοκατηγορίες Ρωσίας – Ουκρανίας για παραβίαση της εκεχειρίας
- Μικ Τζάγκερ: Τι λέει για τη συνεργασία των Rolling Stones με τον Ρόμπερτ Σμιθ
- Μισιρλή στο «in»: «Είναι μεγάλο βάρος να φοράς τη φανέλα του Ολυμπιακού»
- Σε ειδικές εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού το θαλάσσιο drone που εντοπίστηκε στη Λευκάδα
- Investigations Into Lefkada Sea Drone Continue
- Παίζει κανονικά το ματς με την Μπασκόνια η Βαλένθια – Πώς θα παραταχθούν οι «νυχτερίδες»

