Συνεχείς μετασεισμοί, από τους οποίους οι δύο ήταν μεγέθους άνω των 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώνονται στην περιοχή των Ιωαννίνων, ως επακόλουθο της ισχυρής σεισμικής δόνησης της 25ης Οκτωβρίου. Κανένας λόγος ανησυχίας, σύμφωνα με τους σεισμολόγους.
Συνεχείς μετασεισμοί, από τους οποίους οι δύο ήταν μεγέθους άνω των 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώνονται στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, ως επακόλουθο της ισχυρής σεισμικής δόνησης της 25ης Οκτωβρίου, μεγέθους 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Όπως ανακοινώθηκε από το Ινστιτούτο Γεωδυναμικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, οι δύο ισχυρότεροι μετασεισμοί, μεγέθους 4,4 και 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκαν αντίστοιχα στις 12:14 και 14:00 και έγιναν αισθητοί στην πόλη των Ιωαννίνων.
Η «μικρή σεισμική δραστηριότητα» έχει επίκεντρο περιοχή που βρίσκεται 17 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της λίμνης των Ιωαννίνων, στο δήμο Ζίτσας.
Σύμφωνα με τους σεισμολόγους, οι δονήσεις δεν εμπνέουν ανησυχία.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα