Υπερασπίστηκε τους παίκτες του ο Ράικαρντ για το 0-0 στη Σκωτία
Παρά τα παράπονα από τους φίλους της Μπαρτσελόνα για το 0-0 στη Σκωτία, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Champions League, o Φρανκ Ράικαρντ δήλωσε ότι δεν είναι απαραίτητα κακό αποτέλεσμα και συμπλήρωσε πως οι ποδοσφαιριστές του έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν αλλά βρέθηκαν απέναντι σε μια σκληροτράχηλη άμυνα.
Παρά τα παράπονα από τους φίλους της Μπαρτσελόνα για το 0-0 στη Σκωτία, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Champions League, oΦρανκ Ράικαρντ δήλωσε ότιδεν είναι απαραίτητα κακό αποτέλεσμα και συμπλήρωσε πως οι ποδοσφαιριστές του έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν αλλά βρέθηκαν απέναντι σε μια σκληροτράχηλη άμυνα.
«Γενικά, μια ισοπαλία εκτός έδρας σε αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι κακό αποτέλεσμα. Είμαστε απογοητευμένοι μόνο επειδή δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Οι αντίπαλοί μας αμύνθηκαν πολύ δυνατά κατεβάζοντας πολλούς παίκτες στην άμυνα και χειρίζονταν σωστά την μπάλα μέσα στην περιοχή. Ομως εμείς δώσαμε μεγάλη μάχη και έπειτα από την ήττα που γνωρίσαμε για τον αγώνα πρωταθλήματος (σ.σ 3-1 με Βιγιαρεάλ) , πρέπει να ανασυνταχθούμε» είπε αρχικά ο Ράικαρντ.
Και συνέχισε: «Δεν ήταν καλό παιχνίδι αλλά κάναμε αυτό που έπρεπε και πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Παραταχθήκαμε με σκοπό τη νίκη αλλά στα τελευταία λεπτά προτιμήσαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα».
Υποστηρίζοντας τους Ανρί και Ροναλντίνιο, τόνισε: «Ο Ανρί πάλεψε σκληρά όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές. Ο καθένας μπορεί να νομίζει ότι θέλει αλλά εγώ ξέρω ότι είχε αρκετή κινητικότητα στο παιχνίδι. Σε ότι αφορά τον Ροναλντίνιο, δεν μπορείς να εκτιμήσεις ξεχωριστά έναν παίκτη, κυρίως την στιγμή που όλοι περιμένουν πολλά περισσότερα από αυτή την ομάδα».
Καταλήγοντας, αναφέρθηκε και στους Πουγιόλ και Γκούντγιονσεν: «Ο Πουγιόλ τα πήγε πολύ καλά, αγωνιζόμενος στο άκρο της άμυνας, επιλέξαμε να αγωνιστεί εκεί λόγω των πολλών τραυματισμών που είχαμε. Οσο για τον Γκούντγιονσεν, είχα πει πριν από το παιχνίδι ότι δεν θα είναι εύκολο καθώς προέρχεται από τραυματισμό, όμως δούλεψε σκληρά και βοήθησε τους συμπαίκτες του».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φιλοξενήθηκε σε podcast του Γκόραν Ντράγκιτς και μεταξύ άλλων, μίλησε για την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου με την Εθνική Ελλάδας στο Eurobasket.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.