
Χωρίς προβλήματα αναχωρεί η Λάρισα για το Λίβερπουλ
Με όλους τους ετοιμοπόλεμους παίκτες στην αποστολή, ταξιδεύει την Τετάρτη (10.00) η Λάρισα για το Λίβερπουλ, όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Έβερτον στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου UEFA.
66
Με όλους τους ετοιμοπόλεμους παίκτες στην αποστολή, ταξιδεύει την Τετάρτη (10.00) η Λάρισα για το Λίβερπουλ, όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Έβερτον στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου UEFA.
Η αποστολή συγκροτείται από 26 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Κοτσόλης, Κηπουρός, Χριστόπουλος, Νταμπίζας, Κώτσιος, Βενέτης, Φέρστερ, Γκαλίτσιος, Βενετίδης, Κατσιαρός, Μπουκουβάλας, Κυριακίδης, Γκίκας, Φωτάκης, Μπαχράμης, Σαρμιέντο, Αλεξάνδρου, Βεργώνης, Ιγκλέσιας, Λαμπρόπουλος, Καλαντζής, Κλέιτον, Πάρα, Μουνιόθ, Κόζλεϊ, Μπακαγιόκο.
Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, η ΑΕΛ θα αναχωρήσει για την Αθήνα, όπου θα παραμείνει, καθώς την Κυριακή αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο.
Όσον αφορά στο πρόγραμμα του αγώνα με την Εβερτον, οι κυπελλούχοι Ελλάδας θα προπονηθούν την Τετάρτη στις 21:00 στο «Γκούντισον Παρκ», ενώ μισή ώρα νωρίτερα ο Γιώργος Δώνης θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Ο προπονητής της Έβερτον, Ντέιβιντ Μόγες θα μιλήσει στους δημοσιογράφους στις 18.00.
Τον αγώνα θα διευθύνει ο Σουηδός Μάρτιν Ίνγκβαρσον, έχοντας για βοηθούς του συμπατριώτες του, Πίτερ Έκστρεμ και Πίτερ Μάρτινσον. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο επίσης Σουηδός Μάρτιν Χάνσον.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Rihanna διαψεύδει τις φήμες που την θέλουν και πάλι έγκυο
- Διπλασιάστηκαν οι εκατομμυριούχοι τραπεζίτες στη Γαλλία την πενταετία 2019-2024
- Η τελική βαθμολογία της Euroleague – Τα ζευγάρια των play off και των play in και όλες οι ημερομηνίες
- Πορτογαλία: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά της σχεδιαζόμενης μεταρρύθμισης στην αγορά εργασίας
- Πότε παίζουν Παναθηναϊκός – Μονακό για τα πλέι ιν της Euroleague
- Κεφαλονιά: Προφυλακιστέοι και οι τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο της 19χρονης

