66

Τις συνέπειες της κακής εμφάνισης και της εξ αυτής ήττας από τον Αρη, προσπαθούν να ξεπεράσουν στον ΠΑΟΚ και ταυτόχρονα να βάλουν στο… μικροσκόπιο τους λόγους της παρατεταμμένης αγωνιστικής κρίσης που είχε ως συνέπεια – εκτός από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο – την περιθωριοποίηση της ομάδας στα χαμηλά βαθμολογικά επίπεδα.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε διαδοχικές συσκέψεις και επαφές με τους συνεργάτες του στην διοίκηση αλλά το θέμα είναι αγωνιστικό και όχι διοικητικό για να μπορεί να παρέμβει άμεσα ο ίδιος.

Τη Δευτέρα έγινε μια πρωϊνή προπόνηση στην οποία πήραν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του τραυματία Σνάουτσνερ, που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του. Από την προπόνηση αυτή απουσίασε αδικαιολόγητα ο γκολκίπερ Ντανιέλ Φερνάντεζ, ο οποίος στην συνέχεια αιτιολόγησε την απουσία του σε λάθος, αφού πίστευε πως ήταν ρεπό που η ομάδα είχε καθορίσει για την αυριανή μέρα. Ο ξένος τερματοφύλακας θα τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο βάσει του εσωτερικού κανονισμού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ