
Η ακτοπλοϊκή σύνδεση των ακριτικών νησιών στο επίκεντρο επαφών του Π.Καμμένου
Τους ακρίτες κατοίκους των νησιών του Αιγαίου επισκέπτεται ο υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Πάνος Καμμένος. Την Παρασκευή, ο κ. Καμμένος έφθασε με σκάφος του Λιμενικού Σώματος στο Αγαθονήσι. Στο επίκεντρο των συζητήσεων με τους τοπικούς φορείς η ακτοπλοϊκή σύνδεση.
53
Τους ακρίτες κατοίκους των νησιών του Αιγαίου επισκέπτεται ο υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Πάνος Καμμένος. Την Παρασκευή, ο κ. Καμμένος έφθασε με σκάφος του Λιμενικού Σώματος στο Αγαθονήσι, από την Μυτιλήνη, και συζήτησε με τον πρόεδρο και τους κατοίκους του νησιού για τα προβλήματα που τους απασχολούν.
Κυρίαρχο ζήτημα ήταν το ακτοπλοϊκό και η σύνδεση του Αγαθονησιού με την γειτονική Σάμο, αλλά και με την πρωτεύουσα του νομού.
Μετά τις συζητήσεις, ο κ. Καμμένος δήλωσε: «Βρισκόμαστε στο Αγαθονήσι μετά από πρόσκληση του προέδρου του νησιού. Νομίζω ότι βρήκαμε κάποιες λύσεις που θα εξυπηρετήσουν το χειμώνα, δηλαδή άμεσα, το νησί. Συζητήσαμε όμως και για τα γενικότερα προβλήματα που υπάρχουν με την ακτοπλοϊκή σύνδεση.
»Όσον αφορά στα υπόλοιπα θέματα που υπάρχουν, πιστεύω ότι στο Αγαθονήσι, με κάποιες παρεμβάσεις που θα κάνει σύντομα το υπουργείο μπορούν να αντιμετωπιστούν κατ αρχήν τα πρώτα προβλήματα και να δώσουμε έναν αέρα ανάπτυξης όσον αφορά την επέκταση της τουριστικής περιόδου με εναλλακτικές μορφές τουρισμού, όπως ο καταδυτικός τουρισμός και με τη σύνδεση με τη Σάμο που βρίσκεται μόλις 19 μίλια από το νησί, για να μπορέσουμε να φέρουμε περισσότερους νέους στο Αγαθονήσι».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Στον εισαγγελέα ο 28χρονος δράστης – Τραυματισμένος στο χέρι, από τη μανία των χτυπημάτων
- Ζινεντίν Ζιντάν: Η Γαλλία γυρίζει σελίδα
- Δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βύρωνα
- ΕΛΑΣ: Να απομακρύνει τον Γεωργιάδη από το υπουργείο ο Μητσοτάκης – Το σκάνδαλο Novartis δεν μπαίνει στο συρτάρι
- Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προχωρά το νέο σχολικό συγκρότημα της Σπάρτης
- Εξασφαλίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η επιχορήγηση για τη μίσθωση μονάδας αφαλάτωσης στη Λήμνο
