Στη Λισαβόνα για την άτυπη Σύνοδο Κορυφής ο Κ.Καραμανλής
Στη Λισαβόνα έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Κ.Καραμανλής προκειμένου να λάβει μέρος στην ατυπη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στην οποία κυρίαρχο θέμα είναι η Μεταρρυθμιστική Συνθήκη. Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την ελπίδα να υπάρξει συμφωνία.
Στη Λισαβόνα έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής προκειμένου να λάβει μέρος στην ατυπη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στην οποία κυρίαρχο θέμα είναι η Μεταρρυθμιστική Συνθήκη.
Ο πρωθυπουργός συμμετείχε στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, όπου συζητήθηκε το θέμα. Σε δηλώσεις του υπογράμμισε πως κύριο θέμα είναι η Μεταρρυθμιστική Συνθήκη, «όπως έχει καταρτισθεί από τη Διακυβερνητική με βάση την εντολή που πήρε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Ιουνίου».
Ο κ. Καραμανλής υπογράμμισε ότι «είναι ανάγκη η ΕΕ να ξεπεράσει το αδιέξοδο των δύο και περισσοτέρων ετών, που την ταλάνισε πρόσφατα. Θέλω να πιστεύω και να ελπίζω ότι θα συμφωνήσουμε στο κείμενο αυτό, ώστε να καταστεί δυνατή η υπογραφή της Συνθήκης τον προσεχή Δεκέμβριο, γιατί η Ευρώπη πρέπει να προχωρήσει μπροστά, με δύναμη και αποφασιστικότητα, ώστε να αντιμετωπίσει τις μεγάλες προκλήσεις του μέλλοντος».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.