
Αντίθετος ο Γ.Σανιδάς στην αστυνομική άδεια για εργασία σε κέντρα διασκεδάσεως
Αντιτάχθηκε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γ.Σανιδάς σε διάταξη προεδρικού διατάγματος σύμφωνα με το οποίο, οι μουσικοί, καλλιτέχνες, σερβιτόροι νυχτερινών κέντρων, πρέπει να διαθέτουν άδεια εργασίας σε αυτά, από την αστυνομία.
96
Αντιτάχθηκε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γιώργος Σανιδάς σε διάταξη προεδρικού διατάγματος σύμφωνα με το οποίο, οι μουσικοί, καλλιτέχνες, σερβιτόροι νυχτερινών κέντρων και κέντρων διασκέδασης, προκειμένου να μπορούν να εργαστούν, πρέπει προηγουμένως να έχουν πάρει άδεια εργασίας από την αστυνομία.
Ο κ. Σανιδάς, χαρακτήρισε αμφιβόλου συνταγματικότητας τη επίμαχη διάταξη ενώ υποστήριξε ότι βρίσκεται «εκτός νομοθετικής εξουσιοδοτήσεως», καθώς η πρόβλεψη χορήγησης αδείας καταλαμβάνει μόνο την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας των εν λόγω κέντρων και όχι την παροχή εργασίας σε αυτά.
Να σημειωθεί πως το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή του.Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γαλλία: Τα Στενά του Ορμούζ πρέπει να ανοίξουν ξανά, αλλά «όχι με οποιοδήποτε τίμημα»
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό