Αποκλείει υποψηφιότητά του για το Λευκό Οίκο ο Αλ Γκορ
Δεν εξετάζει ο Αλ Γκορ το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2008. Μιλώντας σε νορβηγικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο, ο κάτοχος του Νόμπελ Ειρήνης 2007 εξήγησε: «Τώρα πια δεν βλέπω τα πράγματα από την ίδια οπτική γωνία».
Δεν θα είναι υποψήφιος στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2008 ο Αλ Γκορ, όπως τουλάχιστον δήλωσε σε συνέντευξή του στο νορβηγικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο NRK ο ίδιος ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και προσφάτως τιμηθείς με το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης 2007.
«Δεν σχεδιάζω να είμαι και πάλι υποψήφιος. Τώρα πια δεν βλέπω τα πράγματα από την ίδια οπτική γωνία» τόνισε ο Γκορ, απαντώντας σε ερώτηση για το αν το βραβείο Νόμπελ επανέφερε τις φιλοδοξίες του για την προεδρία των ΗΠΑ.
Ο Αμερικανός πρώην αντιπρόεδρος τόνισε πως είναι μεγάλη τιμή για εκείνον να μοιραστεί το Νόμπελ Ειρήνης με τη Διακυβερνητική Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τις Κλιματικές Αλλαγές. Η βράβευσή του έφερε και πάλι στο προσκήνιο την πιθανότητα υποψηφιότητάς του με το Δημοκρατικό Κόμμα.
Το 2000, ο Γκορ είχε χάσει την προεδρία από τον Τζορτζ Μπους σε μια εκλογική μάχη-θρίλερ, που κρίθηκε στα δικαστήρια.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας