Κανένα πρόβλημα με Φύσσα, στη διάθεση του Πεσέιρο εν όψει Βέροιας
Ένα σημάδι στο γόνατο ήταν τελικά το κόστος από το χτύπημα που δέχθηκε ο Τάκης Φύσσας στο φιλικό με τον Ηλυσιακό. Ο διεθνής αμυντικός του Παναθηναϊκού δεν υπέστη τελικώς κάποιο τραυματισμό και έτσι τέθηκε στη διάθεση του Ζοζέ Πεσέιρο για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βέροια.
Ένα σημάδι στο γόνατο ήταν τελικά το κόστος από το χτύπημα που δέχθηκε ο Τάκης Φύσσας στο φιλικό με τον Ηλυσιακό. Ο διεθνής αμυντικός του Παναθηναϊκού δεν υπέστη τελικώς κάποιο τραυματισμό και έτσι τέθηκε στη διάθεση του Ζοζέ Πεσέιρο για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βέροια.
Ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει την επιστροφή των διεθνών στην Παιανία για να καταστρώσει τα πλάνα του ενόψει του ματς με τη Βέροια και επιθυμία του είναι να επιστρέψουν άπαντες υγιείς.
Στόχος των «πρασίνων» είναι να πάρουν τους τρεις βαθμούς αφενός για να μην χάσουν επιπλέον έδαφος από την κορυφή και αφετέρου για να επανέλθει η αγωνιστική ηρεμία στην ομάδα ενόψει των συνεχόμενων ματς που ακολουθούν σε πρωτάθλημα, Κύπελλο UEFA και Κύπελλο Ελλάδας.
Χαλάρωμα και ποδοβόλεϊ περιελάμβανε το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον Ηλυσιακό. Αντίθετα, ατομικά προπονήθηκαν το πρωί και το απόγευμα της Τετάρτης οι Βαγγέλης Μάντζιος, Τζόζεφ Ενακαρίρε, Αντονι Σέριτς, Σωτήρης Νίνης, Εκι Γκονζάλες και Θανάσης Τσίγκας.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μετά τον Άρη, ο ΠΑΟΚ νίκησε σε 2ο σερί ντέρμπι, αυτή τη φορά με 76-72 επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο, αυξάνοντας τις πιθανότητές του για κατάληψη της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο.
Επιστροφή στις νίκες ο Άρης μετά από οκτώ αγωνιστικές, επικράτησε του Βόλου με 3-2 με ανατροπή στην ανατροπή και μπήκε δυναμικά στη μάχη της 5ης θέσης Στο -3 πλέον, από τον Λεβαδειακό οι κίτρινοι.