Έντεκα τραυματίες από συγκρούσεις αστικών λεωφορείων στην Αθήνα
Πέντε τραυματίες ήταν ο απολογισμός της σύγκρουσης μπετονιέρας με λεωφορείο στη Βούλα ενώ άλλα έξι άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά μετά από τροχαίο στην οδό Πατησίων. Στα Χανιά συγκρούστηκαν σχολικό λεωφορείο με ΙΧ αυτοκίνητο.
Πέντε τραυματίες ήταν ο απολογισμός της σύγκρουσης μπετονιέρας με λεωφορείο της ΕΘΕΛ την Τετάρτη το μεσημέρι στη διασταύρωση των οδών Καλύμνου και Μεγάλου Βασιλείου, στη Βούλα. Οι επιβάτες, διακομίστηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
Νωρίτερα το πρωί, στα Χανιά, σχολικό λεωφορείο συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο.
Το λεωφορείο, από το οποίο λίγο νωρίτερα είχαν αποβιβαστεί όλοι οι μαθητές, βρισκόταν σε διασταύρωση στην περιοχή Κόκκινο Μετόχι όταν ΙΧ παραβίασε STOP και έπεσε στην αριστερή πλευρά του σχολικού.
Ελαφρά τραυματίστηκαν ο οδηγός του ΙΧ και ο συνοδηγός του σχολικού λεωφορείου.
Άλλο ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Πατησίων στην Αθήνα όταν Λεωφορείο συγκρούστηκε με ταξί. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν έξι άτομα εκ των οποίων και ένα παιδάκι ενός έτους το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγλαία Κυριακού.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα