
Ναυάγιο στο Μπανγκλαντές με εκατοντάδες θύματα
Φόβους για τουλάχιστον 100 νεκρούς εκφράζουν οι Αρχές στο Μπανγκλαντές, όταν οχηματαγωγό πλοίο στο οποίο επέβαιναν βυθίστηκε στα νότια της χώρας. Σύμφωνα με μαρτυρίες, περισσότεροι από 100 επιβάτες παγιδεύτηκαν στο βυθισμένο πλοίο.
91
Φόβους για τουλάχιστον 100 νεκρούς εκφράζουν οι Αρχές στο Μπανγκλαντές, όταν οχηματαγωγό πλοίο στο οποίο επέβαιναν βυθίστηκε στα νότια της χώρας.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, περισσότεροι από 100 επιβάτες -κυρίως οικογένειες που έκαναν διακοπές- παγιδεύτηκαν στο βυθισμένο πλοίο.
Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, το πλοίο, στο οποίο επέβαιναν 250 άτομα, έπεσε σε τροπική καταιγίδα στην περιοχή Σαριατπούρ, περίπου 85 χιλιόμετρα νότια της πρωτεύουσας Ντάκα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε Γεωργιάδη για υποκλοπές: Ποιος μπορεί να πάρει στα σοβαρά αυτόν τον πολιτικό κωλοτούμπα
- Στον δρόμο για το Final Four του ΟΑΚΑ: Πρώτη «μάχη» με Μονακό για τον Ολυμπιακό – Για το break στη Βαλένθια ο Παναθηναϊκός
- Δουλειά της δικαιοσύνης δεν είναι να συγκαλύπτει την παρανομία και να προσφέρει ατιμωρησία σε μια κυβέρνηση που εγκληματεί
- Άλβαρες: «Είμαστε η Ατλέτικο Μαδρίτης και θέλουμε να γράψουμε ιστορία»
- Ισόβια στον ηθοποιό Nathan Chases His Horse του «Χορεύοντας με τους λύκους» για σεξουαλικές επιθέσεις
- Άγιος Δημήτριος: Στο Ναυτοδικείο Πειραιά σήμερα ο 20χρονος που σκότωσε τον 27χρονο



