
Ο Βαζέχα τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών της Αρσεναλ στην Ελλάδα
Τις εν Ελλάδι Ακαδημίες ποδοσφαίρου της παρουσίασε την Τετάρτη στην Αθήνα η Αρσεναλ. Παρών ήταν ο Πολ Σίπραϊτ, υπεύθυνος των σχολών του αγγλικού συλλόγου σε όλον τον κόσμο και ο Κριστόφ Βαζέχα, που θα είναι τεχνικός διευθυντής των 20 σχολών.
66
Τις εν Ελλάδι Ακαδημίες ποδοσφαίρου της παρουσίασε την Τετάρτη στην Αθήνα η Αρσεναλ. Παρών ήταν ο Πολ Σίπραϊτ, υπεύθυνος των σχολών του αγγλικού συλλόγου σε όλον τον κόσμο και ο Κριστόφ Βαζέχα, που θα είναι τεχνικός διευθυντής των 20 σχολών.
Ο Πολωνός παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού είναι υπεύθυνος των σχολών, που λειτουργούν στις εξής περιοχές: Παλλήνη, Περιστέρι, Βούλα, Ασπρόπυργο, Αγιο Παύλο και Θέρμη Θεσσαλονίκης, Κομοτηνή, Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Ιωάννινα, Θήβα, Μεσολόγγι, Πάτρα, Κιάτο, Ναύπλιο, Καλαμάτα, Κρανίδι, Χανιά και Ηράκλειο.
Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει μόνο εκμάθηση των μυστικών του ποδοσφαίρου αλλά και πολλές παράπλευρες εκδηλώσεις, όπως εκπαιδευτικά ταξίδια και προπονήσεις στην Αγγλία, συμμετοχή σε διεθνή τουρνουά αλλά και παρουσία σε σημαντικά παιχνίδια της Αρσεναλ.
«Αισθάνομαι μεγάλη τιμή για αυτή την επιλογή στο πρόσωπό μου και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να προσφέρω όσο μπορώ. Τα παιδιά είναι το μέλλον και θεωρώ ότι οι Άγγλοι είναι πρωτοπόροι σε αυτόν τον τομέα» δήλωσε ο Κριστόφ Βαζέχα, που παρουσίασε το πρόγραμμα στη συνέντευξη Τύπου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέα εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Πουλακίδας (vid)
- Καισαρική: Το 67% των παιδιών στην Ελλάδα γεννιούνται με την συγκεκριμένη μέθοδο
- Επτά νεκροί και 24 τραυματίες στη Ρωσία μετά από επίθεση ουκρανικών drones
- Ρέκβιεμ για ένα κόμμα που έχει κλείσει τον κύκλο του – αυγή για μια νέα ελπίδα για την κοινωνία
- Ρόδρι: «Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών»
- Αρκάς: Σε καλοκαιρινή διάθεση


