
Σειρά φιλικών στην Αθήνα για τον ΑΓΟΡ, πρώτος αντίπαλος η Νήαρ Ηστ
Στην Αθήνα βρίσκεται από σήμερα η αποστολή του ΑΓΟ Ρεθύμνου με μοναδικό απόντα τον τραυματία Χρήστο Πετρόπουλο για μία σειρά φιλικών αγώνων στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Το σύνολο του Στέργιου Κουφού θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη στις 17:30 τη Νήαρ Ηστ.
66
Στην Αθήνα βρίσκεται από σήμερα η αποστολή του ΑΓΟ Ρεθύμνου με μοναδικό απόντα τον τραυματία Χρήστο Πετρόπουλο για μία σειρά φιλικών αγώνων στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει του εναρκτήριου τζάμπολ της Α1 μπάσκετ.
Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Πετρόπουλος δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό. Ο παίκτης χρειάζεται μερικές μέρες ξεκούρασης και στη συνέχεια θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Στέργιου Κουφού.
Το σύνολο του Στέργιου Κουφού θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη στις 17:30 τη Νήαρ Ηστ. Το ερχόμενο Σάββατο ο ΑΓΟΡ αγωνίζεται σε φιλικό αγώνα με την Ολύμπια Λάρισας στις 19:00, ενώ την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Πανελλήνιο. Το τελευταίο φιλικό θα γίνει τη Δευτέρα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.
Στο μεταξύ, για την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί να γίνει η επίσημη παρουσίαση της ομάδας του ΑΓΟΡ και των χορηγών της στο Ρέθυμνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παγκόσμια αίσθηση έχουν προκαλέσει τα έργα στο Παναθηναϊκό Στάδιο
- Ο δικαστής Ντρεντ στο Άργος
- ΠΑΣΟΚ κατά Γεωργιάδη για το «ξενόδουλοι»: Πάει πολύ να κουνά το δάκτυλο η ΝΔ που δημιούργησε το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Αθήνα: Χωρίς τις αισθήσεις του άτομο μετά από ατύχημα σε γκαράζ
- ΑΠΘ: Ένταση πριν από ορκωμοσία – Αντιδράσεις για τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί, τι λέει η διοίκηση
- Συνεργασία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου με το ΕΚΔΔΑ

