
Μηδενική ανοχή στις κακές διαιτησίες προανήγγειλε ο Γκαγκάτσης
Μηδενική θα είναι στο εξής η αντοχή της ΕΠΟ στις κακές διαιτησίες, όπως ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης στη συνάντηση που έγινε στα γραφεία του Συνδέσμου διαιτητών της Αθήνας. «Όποιος δεν μπορεί, να μας το πει» είπε χαρακτηριστικά. Παρών και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, που μετέφερε τα παράπονα όλων των ομάδων της Σούπερ Λίγκα.
66
Μηδενική θα είναι στο εξής η αντοχή της ΕΠΟ στις κακές διαιτησίες, όπως ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης στη συνάντηση που έγινε στα γραφεία του Συνδέσμου διαιτητών της Αθήνας, παρουσία του προέδρου της Σούπερ Λίγκα, Γιάννη Βαρδινογιάννη.
«Τους ζητήσαμε να είναι σωστοί, αφού θεωρούμε ότι έχουν δυνατότητα να είναι καλύτεροι. Ζητάμε από τους διαιτητές να σφυρίζουν αυτά που βλέπουν και την αντίδρασή τους θα τη δούμε στο γήπεδο» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, προειδοποιώντας:
«Από την πλευρά μας είναι μηδενική η ανοχή. Δεν αντέχουμε άλλο. Έχουμε αρχίσει μια προσπάθεια για τη βελτίωση της διαιτησίας και εφέτος οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για τους διαιτητές, από τους οποίους δεν επιτρέπονται λάθη. Όποιος δεν μπορεί να μας το πει».
Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, πάντως, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις ικανότητες των Ελλήνων διαιτητών:
«Εγώ, πάντως, πιστεύω ότι είναι ικανοί. Αυτό φαίνεται, όταν πάνε στο εξωτερικό. Ωστόσο, εδώ είναι πιο χαλαρά τα πράγματα. Αυτή η χαλαρότητα πρέπει να τελειώσει».
Από την πλευρά του, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης υπογράμμισε προς τους διαιτητές ότι «υπάρχουν πολλά παράπονα από τις ομάδες», αλλά εκτίμησε πως «με τη συνεργασία όλων ελπίζω να βρούμε μια λύση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η μεγάλη λίστα των λαθών των ξένων διαιτητών που ορίζει ο Λανουά
- Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Κυριακή – Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές
- Ειδικός στην γραφολογική ανάλυση εξέτασε το φερόμενο σημείωμα αυτοκτονίας του Έπσταϊν
- Η επιστήμη ξέρει γιατί παίρνεις τη δουλειά τόσο προσωπικά
- Χανταϊός: 9+1 ερωτήσεις για το στέλεχος των Άνδεων που εντοπίστηκε στο κρουαζιερόπλοιο MV Hondius
- Επιδόματα: Ενίσχυση 300 ευρώ σε χήρες 60 ετών και άνω




