
Η Βουλιαγμένη ηττήθηκε 8-7 από τον Ερυθρό Αστέρα στο τουρνουά του ΑΝΟΓ
Την ήττα με 8-7 γνώρισε από τον Ερυθρό Αστέρα η Βουλιαγμένη, σε παιχνίδι για τη δεύτερη ημέρα του τουρνουά «Αντώνης Δημητρόπουλος» που διοργανώνει ο ΑΝΟΓ. «Είμαστε σε καλό δρόμο» εκτίμησε ο φουνταριστός των «μπέμπηδων», Γιώργος Χατζηδάκης.
66
Την ήττα με 8-7 γνώρισε από τον Ερυθρό Αστέρα η Βουλιαγμένη, σε παιχνίδι για τη δεύτερη ημέρα του τουρνουά «Αντώνης Δημητρόπουλος» που διοργανώνει ο ΑΝΟΓ.
Οι παίκτες του ΝΟΒ βρέθηκαν πίσω στο σκορ έως και με τέσσερα γκολ διαφορά (4-8 στο ξεκίνημα του τελευταίου οκταλέπτου), αλλά μπήκαν και πάλι στο παιχνίδι με ένα σερί 3-0, μειώνοντας στο γκολ 1.22 πριν το τέλος.
«Είμαστε σε καλό δρόμο. Ακόμα έχουμε την κούραση της προετοιμασίας, αλλά πιστεύω ότι όταν πρέπει θα είμαστε έτοιμοι. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά» εκτίμησε ο φουνταριστός των «μπέμπηδων», Γιώργος Χατζηδάκης.
Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-2, 1-3, 3-1
Οι σκόρερ
Βουλιαγμένη (Γιαννουρής): Φρανίτσεβιτς 2, Μιτελούδης, Αφρουδάκης, Χατζηγούλας, Σάμαρτζιτς, Δαδιώτης.
Ερυθρός Αστέρας (Γιόβοβιτς): Κάτκοβιτς 3, Βουκσάνοβιτς 2, Μάρκοβιτς, Πέτροβιτς, Τσάκιτς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σε διαπραγματεύσεις ο Τραμπ με την εφορία των ΗΠΑ σε σχέση με αγωγή ύψους 10 δισ.
- Κεφαλονιά: Από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων φυγαδεύτηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι – Θα οδηγηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
- Πέθανε ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ Όσκαρ Σμιντ
- Συγκλονίζει ο θάνατος της 17χρονης από το Ψυχικό – Το σημείωμα που άφησε στο σπίτι της
- Γιορτή σήμερα 18 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο



